Dressur træning af Kenya D. 26/6 2010 Dressur træning af Kenya D. 26/6 2010 Dressur træning af Kenya D. 26/6 2010 Dressur træning af Kenya D. 26/6 2010 Dressur træning af Kenya D. 26/6 2010
JosephinePihl :-)  '
Følg
Følger Følg ikke

JosephinePihl :-) '

Kvinde, 32 år, Nordjylland
Oprettet: 12. sep 2008
Offline - Senest online: 20. nov 2022 Bruger er på filterliste

Hej alle sammen!

Jeg er Josephine, er 19 år, og kommer oprindelig fra sjælland.

Jeg har redet hele mit liv, siden jeg var 3, og har aldrig kunne undværet dem!
Jeg har haft 3 helt fantastiske heste, som har hjuplet min ridning rigtig meget!

Den første hed Njepel. Som jeg fik da jeg var 10år gammel. Han var en hvid araber, på 15 år og en helt fantastisk første gang hest. Jeg havde ham i to, men red ham ikke i et halvtårs tid, da interesessen faldt. Og min mor valgte at sælge ham.
Der efter red jeg bare på parter, men det er jo LANGT fra det samme, som at have sig egen. Så vi valgte at købe hest igen.

Denne gang blev det en fantastisk knabstrupper på 3 år, vi købte ham helt rå, så han skulle tilrides. - Excalibur har været den bedste jeg nogensinde har haft med at gøre. I de første 4mdr, var han 1000% rodeo hest, og fattede ingen ting. Men med tiden, blev han en helt unik springhest, som kunne springe huse, hvis det skulle være. Som 4års, løssprang 190, med luft under! - Vi valgte at sælge ham som 5års, fordi jeg blev for stor til ham. Så vi byttede ham til min sidste hest.
Cassiopaja. Cassi, var en del større end Kalle, hun målte hele 177 i stg, og det var noget af en hest, og have med at gøre: - hun er den bedste dressur jeg har redet, og før jeg fik hende, var kun springrytter, men det ændrede sig stærkt, da jeg fik hende. Vi nåede langt sammen, ikke indenfor stævneplanen, men til trænning. Hun var blevet redet helt anderledes end jeg red, så det var tilsom at tilride hest igen. Men hun var en dejlig hest. Jeg har næsten lige solgt hende i April 2010, da jeg ikke havde tid til at ride en hest hver dag.

Idag har jeg så part på en hest fantastisk DV-hoppe Dawn, som går LA dressur, men er ikke blevet redet i noget tid, så hun er en smule stiv i det. Men glæder mig til at komme rigtig igang, har kun haft hende siden igår. d.26/5 2010 :-) Desværre er Dawn salgshest, og har valgt og sige parten op.. Har idag, d. 27/6 2010, redet den sidste tur på hende :-S


Men har så ellers fundet en fantastisk ny part. Kenya <3 Kenya, er den dejligste lille hest, som simpelthen ikke har noget der hedder dårlige dage! -altid i godt humør, vrinsker når hun ser en, og kom løbende hen til en. En fantastisk hest, som jeg håber, jeg får meget glæde af.! Indtil videre, svært og undvære hende :o) Kenya, har jeg desværre ikke part på længere, da jeg flyttede tilbage til Sjælland.


Nu er jeg tilbage på Sjælland, og leder efter ny part :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce