Anden særlig race Monsours Destiny 2 (født Blue Eyes Destiny) Anden særlig race Monsours Destiny 2 (født Blue Eyes Destiny) Anden særlig race Monsours Destiny 2 (født Blue Eyes Destiny) Anden særlig race Monsours Destiny 2 (født Blue Eyes Destiny) Anden særlig race Monsours Destiny 2 (født Blue Eyes Destiny)
Dorthe J
Følg
Følger Følg ikke

Dorthe J

Kvinde, 49 år, Vestsjælland
Oprettet: 19. okt 2008
Offline - Senest online: 9. okt 2020 Bruger er på filterliste

Havde pony som barn. En dejlig blanding af dartmoor, araber og islænder. Han hed Chess. Åhh, det var tider dengang. Jeg boede næsten i boksen hos ham. Desværre voksede jeg fra ham og har levet uden omgang med heste i lang tid. Da min datter blev gl nok, var der en oplagt undskyldning for at få snavs under neglene igen :-).
Startede på en lille rideskole, hvor datterens ridetime hurtigt blev skiftet til ridetimer til mig. Fik lært en masse. Men som året gik, kom for meget i vejen og jeg måtte stoppe igen :-/.
Datteren startede på anden rideskole og så tog det ene med det andet. Lige pludselig var jeg hjælper på rideskolen og fik min egen søndagshest. Det var en dejlig periode, hvor jeg fik prøvet flere ting, som jeg aldrig nåede som pony ejer som barn. Red på en skøn stor fjordhest, der dog krævede lidt mere end bare lige...
Nu faldt vi så over et godt staldtilbud samt Wianda, så var tiden bare klar til at have vores egen. Det er dog kun datteren, der rider på Wianda, da min vægtklasse (desværre) kræver en lidt større hest - så jeg låner en gl.travhest i stalden - så jeg stadig kan ride lidt engang imellem :-).
d.7.2.2015 gennemgik jeg det værste nogensinde. At miste en hest ved pludselig død. Uden nogen forvarsel. Det er så tomt uden hende. Som at miste et nært familiemedlem. Så trist. Men hun vil altid ha en plads i mit hjerte. Ingen andre hest kan tage den plads!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce