Hannoveraner Ib (Wandolf) Hannoveraner Ib (Wandolf) Hannoveraner Ib (Wandolf) Hannoveraner Ib (Wandolf) Hannoveraner Ib (Wandolf)
Katrine L
Følg
Følger Følg ikke

Katrine L

Kvinde, 38 år, Sønderjylland
Oprettet: 4. nov 2008
Offline - Senest online: 20. sep 2018 Bruger er på filterliste

Jeg har altid villet være dyrlæge og har redet ca. lige så længe med start i '92.
Det har været en lang kamp med økonomi, plads og forældre, men i efteråret 2002 købte de hus på landet og NU skulle det være.... troede jeg. Der gik lang tid med at ride hele landsbyens samlede hesteflok og næsten færdiggøre gymnasiet før det lykkedes.

I julen 2003 ringede min veninde til mig og meddelte, at nu kunne jeg godt tage ridetøjet på, for hun havde HESTEN til mig.
Efter at have prøveredet Ib 2 gange skrev vi under på papirene og 18.januar 2004 kom han hjem til gården i Nordsjælland.

Som selskab hentede jeg ponyen Freja (20 år) hjem. Hun blev udskiftet med Oskar (fjorhest) i sep. '05 og det blev begyndelsen på et rigtigt "hesteliv". Ikke mindre end 9 piger og drenge fra lokalområdet har redet Oskar, men med Sophie Schubert har han hentet mange rosetter hjem i løbet af '05 og '06. Aldrig har jeg set en så lile pige springe en fjorhest over 120cm, men jeg har billeddokumentation på det ;-)

Og med Sophie kom også "bedstefar", hvis fuldblodsheste også blev en del af hestefamilien, både Bonnie Lass, som jeg fik chancen for at eje og ride og Sophies gudhest: Little Prince.

I september 2007 kunne jeg ikke længere magte at have 3 heste hjemme og pendle 60km til studiet i København, så sælges skulle de... næsten. Oskar først til Henrik og Bente på Tømmerup, hvor han i dag er stedets yndlingspony og stadig springer huse. Oskar er flyttet videre til Liliana, stadig på Amager, men nu som familiens hyggehest.
Bonnie Lass til Anders Egelund på Vallensbæk, hvor den senere er solgt videre.
Og Ib... ja Ib skulle have været solgt i april 2008, men vi har hentet ham hjem igen og i dag låner Lisa Christensen ham imens jeg gør mig færdig med hospitals øvelser og besætningsanalyser. Ib blev desværre afliver med et brækket forben i stalden i Dragør i januar 2011.

Jeg har været i kvægpraksis i Vestjylland siden januar 2010 og som medejer af praksis siden januar 2011. I dag har jeg kun låneheste, da arbejdet fylder mere og mere.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce