Pinto Olando Pinto Olando Pinto Olando Pinto Olando Pinto Olando
sophia D
Følg
Følger Følg ikke

sophia D

Kvinde, 25 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 12. nov 2008
Offline - Senest online: 15. dec 2023 Bruger er på filterliste

hej. jeg en pige på 15 der elsker dyr især hunde og heste. jeg har redet siden jeg var 8. da jeg startede gik jeg på et rideskole hold i Jægersborg, men er side flyttet 2 gange. først til tattersall, et dejligt sted hvor jeg fik min første privatpart på den dejlige pinto Olando, jeg havde parten i lidt under et år, og måtte derefter sige farvel til ham da, både mig og ejer gerne ville springe og hestens energi ikke var til det. Det var hårdt at sige farvel til ham, men mest af alt HVAD SKULLE JEG GØRE NU?? Der var ikke andre parter og at gå tilbage til rideskole ville være lidt af et tilbageslag.

Det var en stor beslutning, men der blev valgt den bedste af dem alle. Efter 3 års plagning om egen hest, sagde min forældre endelig god for det. det tog godt nok 4 måneder, og mange grædefærdig stunder, hvor jeg måtte sige farvel til TO heste der begge ikke kunne gå gennem dyrelæge. Mange gange havde jeg næsten opgivet jagten på at finde den helt rigtige hest til mig.

Men så en dag...

Vi skulle ud og se på en ny jeg vidste ikke så meget om den, andet end at den var 168 i stang, brun og hed Matrix.
mit humør var ikke på det højeste, efter næsten at have prøvet 50 heste.

Men den dag skete der noget.. noget som ikke sker tit fra første ridetur. jeg fik fortalt at jeg var en af de første han ville sammenarbejde med, at de andre syntes han havde løb for hurtigt eller var for stærk.
Jeg syntes du var fantastisk. det eneste problem var bare at du var avlet springhest, men havde været dressur hest i 5 år, og jeg var springrytter.

jeg startede med at springe på dig iden du blev min, ja det var sjovt som du kunne stoppe på det samme kryds og så til sidst springe det som om du havde gjordt det 100 gange før.

du var fantastisk , og jeg elsker dig af hele mit hjerte Matrix, vores eventyr er kun lige begyndt og jeg ved at det vil ende en en happy ending<33<3 du fortjener det bedste. og jeg vil altid støtte dig uanset hvor svært du syntes det at hoppe er.
LOVE U BOY<3<3<3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce