Anden særlig race Isobell (Låne pony) {tidlegere} Anden særlig race Isobell (Låne pony) {tidlegere} Anden særlig race Isobell (Låne pony) {tidlegere} Anden særlig race Isobell (Låne pony) {tidlegere} Anden særlig race Isobell (Låne pony) {tidlegere}
Helena K
Følg
Følger Følg ikke

Helena K

Kvinde, 27 år, Østjylland
Oprettet: 22. dec 2008
Offline - Senest online: 30. sep 2015 Bruger er på filterliste

Hej jeg er en pige på 16 år. Har redet i 12 år, startede med dressur, men eftersom den hest jeg red ikke rigtig gad det mere skiftede jeg over og begyndte til spring undervisning, som jeg har redet i 3 år nu, 1 gang om ugen. Jeg har passet rigtig mange heste gennem tiden, men den jeg sidst passede hed Ricco. Og var en fantastisk pony, ham har jeg passet i 5 år, men af flere årsager blev jeg nød til at stoppe. Har været til flere stævner med ham og har stortset fået placering hver gang. Nu passer jeg Kun en der hedder Bonnie, som jeg kun rider dressur på eftersom hun ikke gider spring. Har kun startedet et stævne på hende ellers. :-)
Jeg passer hestene med bedste omhu, og tager mig god tid i stalden, fordi jeg ikke vil stresse om dem. Har altid været glad for dyrene så derfor fortjerner de også de bedste hænder.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce