Dansk Varmblod Jack *R.I.P* Dansk Varmblod Jack *R.I.P* Dansk Varmblod Jack *R.I.P* Dansk Varmblod Jack *R.I.P* Dansk Varmblod Jack *R.I.P*
Mona T
Følg
Følger Følg ikke

Mona T

Kvinde, 55 år, Østjylland
Oprettet: 24. jan 2009
Offline - Senest online: 8. mar 2022 Bruger er på filterliste

Jeg startede med at ride, da jeg var ca. 14 år, i Herning. Jeg var stortset altid omgivet af heste, da min bedste veninde red heste til og jeg "boede" mere eller mindre ude hos hende. Jeg flyttede til Vejle da jeg var 20 år og ridningen stoppede. Jeg savnede det rigtig meget og da jeg var 25 år, gik jeg i gang igen, men det var en kort omgang - jeg blev gravid og stoppede, endnu en gang.
Nu er jeg begyndt igen, efter ca. 14 års pause - har fået min datter igang også :-) dog uden tvang - hun tvang mig til at give hende lov. Jeg rider kun én gang i ugen, men vil meget gerne mere - desværre er der ikke plads på holdene, men jeg elsker at være blandt hestene og jeg hjælper derfor lidt til, på rideskolen (RVF rideklubben Vejle Fjord) - en lille og utrolig hyggelig rideklub.
Jeg elsker heste og det giver mig utrolig meget. Heste kan gøre noget for én, som ikke kan beskrives - det skal opleves.
Jeg har desværre ikke min egen hest, men måske det kommer en dag - hvem ved?
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce