Dansk Varmblod Carbello Dansk Varmblod Carbello Dansk Varmblod Carbello Dansk Varmblod Carbello Dansk Varmblod Carbello
cecilie skøtt F
Følg
Følger Følg ikke

cecilie skøtt F

Kvinde, 30 år, Sønderjylland
Oprettet: 26. jan 2009
Offline - Senest online: 20. nov 2014 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på nu 15 år som har haft heste i mit liv siden jeg var ganske lille.
Min forældre købte en hest til min søster lige efter hendes konfirmation som hed max, det var meningen at hun skulle komme rigtig langt med ham og det gik også godt de første par år, men desværre fik han en skade i bag knæet, som gjorde at han var nød til at stå stille i ca. halvandet år. På det år skete der mange ting og min søster mistede interressen for ham og jeg overtog da han skulle genoptrænes. Den skade kom til at betyde noget resten af hans liv og han kom aldrig til at gå som han kunne og gerne ville fordi han simpelhen ikke trække rigtigt igennem på det højre bagben desværre for han var ellers bare verdens bedste hest og min aller bedste ven. Det gik mange år med at han sagtens kunne det jeg skulle og han kunne lære mig at ride på den hårde måde og en måde hvor jeg hverdag skulle kæmpe for bare at få ham til at bøje nakken, men max blev ældere og han kunne ikke længere følge med. han blev mere og mere strid og en dag var det helt forfærdeligt og han sagde fuldstændig fra. Dyrlægen blev bestilt for at komme og tjekke om der var noget vi kunne gøre.
Der var ikke mere og gøre, han kunne gå et par skovture i ny og næ, men kunne ikke klare den hårde dressur mere. Derfor besluttede jeg at det var slut, et livs langt venskab havde nået sin ende og tiden var inde til at give slip. Jeg svaner den hest hver dag jeg går ud i stalden og han er det sidste jeg tænker på inden jeg lægger mig til at sove, men jeg er sikker på at det var den rigtige beslutning selvom det var hårdt og selvom det gør ondt så kommer der en dag hvor jeg vågner og det gør lidt mindre ondt. R.I.P min bedste ven. <3

Nu har jeg så fået en ny hest Carbello, som på mange måder minder mig om max, emn alligevel lige er noget nemmere at ride og noget yngre. Han vil aldrig kunne tage max plads, men en dag vil han betyde næsten lige så meget som han gjorde. Og den dag glæder jeg mig til (:
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce