Haflinger No Name Haflinger No Name Haflinger No Name Haflinger No Name Haflinger No Name
Tina P
Følg
Følger Følg ikke

Tina P

Ikke angivet, 57 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 27. jan 2009
Offline - Senest online: 24. mar 2010 Bruger er på filterliste

Jeg tager ikke imod udfordringer. Har heste for hygge og fornøjelse - evt westernstævner. Men stadig kun for fornøjelse - ikke for konkurencen om, at have en perfekt hest. Dette site er desuden ikke fair nok til den bedømmelse. (Blot min egen mening) :)

Jeg er 42 år og bor midt på Djursland, med min familie og alle vore dyr. Vi har købt en meget gammel bondegård og er næsten færdig med, at renoverer stuehuset.
Denne sommer skal vi lave et læhus på marken, for så skal hestenes stald laves. Der kun svinestalde her og de er gamle, med rustne rør og træværk. Ikke godt.
Den nye stald bliver med 6 bokse (3,5 * 3,5) og plads til hø og halm, som kan køres ind med havetraktor. Der bliver også et saddelrum med varme, et godt vinkelbord med vask, så grej kan holdes pænt og rent. Der bliver lavet en plads til, at strigle og sadle op, så man har god plads omkring arbejdet. Der skal jo også være plads til værktøjet i stalden, så der bliver en væg med skaftekroge. Når det hele er færdig skulle vi gerne have en super stald med god plads og orden.
Udover hestene, har vi Rico Labrador hanhund - 4 år, Pisling hunkat - 4 år og Max hankat - 6 år. Så har vi Bella, et marsvin på 5 år. Vi har har også haft 3 moskusænder, men de blev middag for nogle løsslupne hunde. Vores bedste trofaste ven, Storemis, måtte vi sige farvel til en tidig morgen sidste forår. Han var blevet gammel og kunne ikke mere. 13½ år. Flot gået.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce