Fjordhest Mosegårdens Iris Fjordhest Mosegårdens Iris Fjordhest Mosegårdens Iris Fjordhest Mosegårdens Iris Fjordhest Mosegårdens Iris
Annabell Bækmand
Følg
Følger Følg ikke

Annabell Bækmand

Kvinde, 35 år, Østjylland
Oprettet: 19. apr 2005
Offline - Senest online: 27. jun 2023 Bruger er på filterliste

Det ikke tilladt at kopier mine billeder eller tekst med mindre du er ny ejer af mine tidl. heste.





Da jeg var 6 år begyndte jeg at gå til ridning. Da jeg var 10 år fik jeg min første hest (fjordhest) Sonny-Boy (som desværre er død) Han var 3 da jeg fik ham. Vi nåede at ride 2 mini stævne spring hvor vi begge gang fik en 3 plac med hjem (vi red mod heste ret sejt, og jeg var blot 12-13 år)
Da jeg var 13 år fik jeg 2 shetter som jeg solgte et halvt år efter pga tid.
Januar 2003 blev jeg den lykkelige ejer at en 1 årigt hoppe ved navn Glibings Fylla også en fjordhest. Hun var noget af en mundfuld og magtede hende faktisk ikke rigtig. Jeg overvejede mange gange at komme af med hende. Men da hun blev 3 år fik jeg hende tilredet af en berider og hun var straks meget nemmer. Dog har jeg kæmpet en kamp med hende. Vi red en del stævner hvor vi også fik mange placeringer. September 2007 solgte jeg hende pga uddannelse og tid. September 2009 kørte vi den lange tur til tappernøje (Faxe på sjælland) og købte den skønne vallak på 2 år Linnfin Vinstrup (fjordhest) der i dagligdagen bliver kaldt lille.
Da vi er flyttet på landet maj 2010 fik jeg endelig mulighed for at have min hest lige uden for døren. Jeg har derfor måtte købe en selskabshest til lille, det skulle først og fremmest være en det passede godt til linnfin. Jeg var godt klar over at glibinggård havde min drømme hest (Grå fjordhingst). Da jeg så ham første gang blev jeg dybt forelsket. Jeg har været ude at besøge ham en del gange og fandt hurtig ud af at han kunne passe godt sammen med lille. Så Fredag den 28/5 2010 blev han min og fredag den 4/6 2010 bliver han hentet. Glæder mig til at følge hans udvikling. Om han bliver en mulig hingsteemne har jeg endnu ikke besluttet da det ikke lige er planen i første omgang men da det ingen avlsgodkendte grå fjordhingste kunne det være spænde at stille ham til kåring...hvis altså han udvikler sig som han skal.

NYT
Maj 2011- jeg måtte se i øjnene at pasningen af 2 heste og for lidt plads på marken blev lidt for meget for mig. Jeg havde ikke rigtig nogle steder at ride bla. fordi marken enten var møg glat eller sten hård. Jeg besluttede at Hulder måtte opgives til fordel for min ridning. Det var meget svært men desværre nødvendigt. Jeg var enig med mig selv om at hvis ikke han var solgt til omkring maj 2012 ville jeg beholde Hulder og skille mig af med Linnfin. Der gik lang tid før der rigtig skete noget...udover en masse useriøse henvendelser var der nogle enkelte gode henvendelser på ham. Omkring november fandt jeg ud af vi skulle have en familieforøgelse til sommer...så nu følte jeg ikke der var ret meget overskud til 1 heste. Vi står netop i et total bygge rod som vil tage det meste af året at få styr på derfor måtte der træffes endnu en træls beslutning ...begge heste skulle sælges før jeg gik ned med stress. Hulder blev solgt omkring den 9 januar og Linnfin røg 3 dage efter....jeg savner mine dejlige drenge men jeg har dog heller ikke fortrudt min beslutning. Jeg har fået meget mere overskud, men jo der mangler et eller andet i mit liv, men så tænker jeg bare på hvor dejligt det bliver når huset er færdig og vores nye familiemedlem er kommet til verden. Så om et par år er der måske tid til en fjordhest igen:))
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce