Shetlænder Amaizing † Himmelhest † Shetlænder Amaizing † Himmelhest † Shetlænder Amaizing † Himmelhest † Shetlænder Amaizing † Himmelhest † Shetlænder Amaizing † Himmelhest †
»;'$ARA$ØNDERGAARDNIEL$EN! ✔ .
Følg
Følger Følg ikke

»;'$ARA$ØNDERGAARDNIEL$EN! ✔ .

Kvinde, 29 år, Nordjylland
Oprettet: 26. feb 2009
Offline - Senest online: 20. maj 2015 Bruger er på filterliste

.
Jeg hedder Sara (;^^.
-Jeg bor i Hvam, lidt uden for Aaalestrup, men er tit i Hanstholm da min Far bor der. . Jeg har redet siden jeg var 6, og har haft min egen hest, plus nogle små, de er desværre solgt da vi flyttede til hobro, har haft en lille pause fra Ridningen men er startet op igen på Vasehus Ridecenter.. Jeg har ingen respekt på folk som dømmer mig ud fra hva de har hørt, dan dit EGET indtryk :d Jeg er altså ikke en snob (:. Jeg har selvfølgelig en bedsteveninde ved navn Sofie, som har været min bedsteveninde igennem 8 år (:. Jeg er en person, man enten hader eller elsker.. Jeg har 3 pircinger, En i næsen,Navlen & Tungen. jeg er utroligt glad for dem alle sammen (;.fatter ikke de små piger, som gør sig ældre end de er. Altså de 12årige piger, med flere lag makeup, det da adderbadder eller de der alt for "seje" drenge/piger, som tror de kan tæske alt og alle, fordi man giver dem et forkert blik, altså kom dog videre i livet!. Man kan ikke elskes af alle. .. (:.


-Ved salg;
Pakken bliver sendt, når jeg kan se pengene på min konto. Køber betaler portoen, og bestemmer selv, om pakken skal sendes som maxi brev, eller forsikret pakke. Ved b-brev, står jeg IKKE til ansvar for, hvis pakken ikke kommer frem.

Ved bytte;
Jeg sender først når jeg har modtaget.. Dette skyldes, at jeg er blevet snydt for ca. 8000kr herinde ialt, og ikke løber den risiko igen. Jeg giver gerne telefon nummer, som sikkerhed. Jeg sender som b-brev! Ønskes pakken blive sendt som forsikret, skal der overføres penge til mig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce