Anden særlig race Gucci R.I.P. HBP<3 Anden særlig race Gucci R.I.P. HBP<3 Anden særlig race Gucci R.I.P. HBP<3 Anden særlig race Gucci R.I.P. HBP<3 Anden særlig race Gucci R.I.P. HBP<3
Anna Pørtner
Følg
Følger Følg ikke

Anna Pørtner

Kvinde, 25 år, Østjylland
Oprettet: 14. mar 2009
Offline - Senest online: 17. jan 2020 Bruger er på filterliste

FOLLOW MIG PÅ INSTAGRAM! annapoertner
-taaaaaaaak <3

Hej alle sammen :-)
Mit Navn er Anna Pørtner, og jeg er 15 år gammel.

Jeg er den heldige ejer af stjerneponyen Mr. Nicknack, som vi købte i 5. Juni 2013. Han skal nok få mig rigtig langt! Han er den sejeste pony! Er så glad for ham :-)

Jeg har udover det også været så heldig at være ejer af den skønneste springpony She's A Diva.. Men hun fik desværre en seneskade, og kom sig ikke.. så hun måtte desværre aflives :-(



Jeg bliver trænet af Johnny Hansen.

På bare 2 år har jeg haft 3 ponyer, og det har ikke været fedt!

Min første pony hed Gucci, en rigtig sød 2'er pony, som lærte mig frygteligt meget hende red jeg lidt LE-LD på hæhæ, men der var noget der ikke stemte, så vi ville have dyrlæge, vi fik Flemming Christiansen ud og han kunne ikke sige hvad det var, før vi kom op til ham, i røngten kunne han ikke se noget, så hun skulle scannes. Der kom der så noget frem der kom en masse arvæv, og han havde ikke set noget så slemt i 15 år, og hun skulle derfor aflives :'(
-R.I.P minskat du vil altid have en kæmpe plads i mit hjerte<3<3

Så købte vi min anden pony, en irsk springpony ved navn Knockilla Tamara, hende købte vi ved JM Horses i Nordjylland. Jeg har intet redet på hende da vi ikke havde andet end problemer med hende (skader) så vi besluttede at det var synd hun skulle blive ved, så lige nu står hun oppe ved JM Horses indtil vi finder ud af hvad der skal ske med hende. Selvom der var så mange problemer elskede jeg hende selvfølgelig rigtig højt, og var rigtig knust da jeg skulle af med hende. Knockilla er nu aflivet, som var det bedste for hende! R.I.P minskat <3

Min 3. og forhåbentlig sidste pony fik jeg d. 6. Oktober 2011 på min fødselsdag. Hun hedder She's A Diva, og er den sejeste irske springpony!!
Jeg er rigtig rigtig glad for hende og elsker hende rigtig rigtig højt!<3 Hende kæmper jeg til at få B-pony, men fik hende jo lige i Oktober, men vi er på vej derop! :-))

Så er der Victoria som jeg har redet i halvandet år nu ca. hende er jeg gået fra LC-LA** i springning på 1 år. Jeg rider hende for en pige der hedder Anne, som ikke må ride stævner på hende mere. Hende er jeg rigtig rigtig glad for!!<3 Victoria er tilsalg. Super pony, skriv privatbesked, eller tjek annoncen.

Til hverdag går jeg i skole på Mårslet skole i 7. klasse, jeg bor i Århus, og min pony står i Malling og Victoria står i mellem Tranbjerg og Mårslet. Jeg rider på C-plan i springning, og det stopper jeg ikke med forløbigt!! Altså springningen! :-)

Jeg har en masse gode veninder og venner, og jeg holder meget af dem alle sammen! :-)

Jeg red JBK 2011, super fed oplevelse, jeg red Christmas Show 2011 også super fed oplevelse, som klart skal prøves igen!

Mange sagde vi ikke kunne gøre det, at der ikke var en chance for at det ville lykkedes. Jeg sagde:"Der er altid en chance til, hvis bare man skaber den for sig selv"

Smerte er midlertidigt, minder er for evigt!

Anna Pørtner.



Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce