Den fede Johnny Delux koncert Den fede Johnny Delux koncert Den fede Johnny Delux koncert Den fede Johnny Delux koncert Den fede Johnny Delux koncert
De S
Følg
Følger Følg ikke

De S

Ikke angivet, 26 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 5. apr 2009
Offline - Senest online: 2. dec 2015 Bruger er på filterliste

Vi er tre seje Islænderryttere, som elsker heste over alt.
Vores flok består af to hopper og en hingst (Dvs vi er to piger og en dreng). Vi hedder Albertine, Ludvig og Sophie, men til sammen er vi Team O D. Det står for Ordrupdal rideklub, hvor vi rider.
---------------------------------------
Sophie:
Sophie er den næstyngste, men har redet flest år. Hele 6 år endda. Hun er meget glad for ponyer, men holder også meget af Islændere. Hun er vild med skimler, især flueskimmler. Hun er en sød og meget imødekommende person, men kan godt blive ret hidsig og gal. Sophie foretrækker at blive kladt Soph (Udtales Såf). Hun har haft halvpart mange gange (Lige nu har hun halvpart på en Islænder, ved navn Brellir), og er ret erfaren.
-----------------------------------------------
Ludvig:
Han er ældst i flokken, og har redet næstflest år. To år er det blevet til. Han rider udelukkende Islænder, og har aldrig rigtig redet andet. Han er vild med sorte heste, især store fuldblods. Ludvig er meget irriterende, men kan dog også være VIRKELIG sød! Han har altid redet på rideskolehold 1 gang om ugen, men han vil gerne ride lidt mere. Ludvig foretrækker at blive kaldt Ludo.
----------------------------------------------
Albertine:
Hun er yngst i flokken, og har redet mindst antal år. Hun har redet 1 1/2 år, og kan ikke få nok af det. Hun rider kun Islænder, men har få gange prøvet andre diverse ponyer. Albertine er vild med skimler, især æbleskimler. Hun er sød, og virkelig iskold. Hun rider på rideskole en gang om ugen, men rider også lidt på Sophies halvpart. Albertine foretrækker at blive kaldt Alf.
--------------------------------------
Vi elsker at være i stalden. Næsten hver søndag tager vi i stalden, og strigler rideskolehestene. Vi elsker næsten alle former for arbejde med heste. Når vi ikke rider og er i stalden, kan vi godt lide at sove sammen. Ind i mellem går vi også en aftentur i solnedgangens lys. Når vi er i stalden, plejer vi altid at være sammen, tykt og tyndt.
--------------------------------------------
Yndlingsheste:
Sophie: Brellir, (En sort Islændervallak, som hun har part på) og Snarfari (En brun Islænder vallak, som er rideskolehest).

Ludvig: Skuld, (En grå Islænderhoppe, som tidligere har været rideskolehest på Ordrupdal) og Máni (En brun Islændervallak, som er rideskolehest).

Albertine: Draumur, (En æbleskimmelvallak, som tidligere var rideskolehest på Ordrupdal) og Logi (En rød Islændervallak, som er rideskolehest).
-----------------------------------------------
Vi håber at du vil kigge lidt på vores profil, og de heste, vi har oprettet. Hvis der er mere, så skriv bare, vi svare hurtigst muligt.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce