Anden særlig race Zinnia ( MiTho's Crazy diamond) Anden særlig race Zinnia ( MiTho's Crazy diamond) Anden særlig race Zinnia ( MiTho's Crazy diamond) Anden særlig race Zinnia ( MiTho's Crazy diamond) Anden særlig race Zinnia ( MiTho's Crazy diamond)
katja  y
Følg
Følger Følg ikke

katja y

Kvinde, 34 år, Vestsjælland
Oprettet: 14. maj 2009
Offline - Senest online: 22. sep 2023 Bruger er på filterliste

Hej alle. jeg er en skør hestepige der har valgt at bosætte mig ude på hestefolden i en 5 meter lang campingvogn. Her har jeg så boet i 4 år nu, og det er blevet mit liv og bryder mig ikke om at komme ind i et normalt hus længere. Hestene skal være lige hvor jeg kan se dem hele tiden, og det er jeg sikker på at de også nyder. Så er man en del af flokken på den bedst tænkelige måde.:)
I camperen huser også min dejlige hund Sammy, og 2 dejlige katte Willow og Rødemis.

Med hestene interesserer jeg mig for akademisk/ skovtur/ hms/ og skal nu til at starte på kørsel, hvilket jeg er meget spændt på. Men min største interesse er dog bare livet sammen med dem, og at de alle er glade og nyder det arbejde jeg sætter dem til, hvis det ikke er for hestens bedste har det absolut ingen interesse for mig.. Jeg vægter gode manerer højt, da de skal være behagelige at håndtere, og nemme som fjer at flytte. Jeg lægger også stor vægt på at udsætte dem for underlige ting. Vi skylder vores heste at lære dem om dyttende biler og flyvende plastic, og alt det andet der hører med til at være hest i vores verden, som de ikke er født til at være en del af. Jeg vil have at mine heste forstår hvad der sker omkring dem så de ikke frygter noget, men tager det hele med ophøjet ro og største selvtillid.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce