Arabisk fuldblod (OX) Red El-Dahab Arabisk fuldblod (OX) Red El-Dahab Arabisk fuldblod (OX) Red El-Dahab Arabisk fuldblod (OX) Red El-Dahab Arabisk fuldblod (OX) Red El-Dahab
Anna A
Følg
Følger Følg ikke

Anna A

Ikke angivet, 32 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 24. maj 2009
Offline - Senest online: 8. mar 2013 Bruger er på filterliste

Mit navn er Anna og jeg er 18 år gammel og bor i Århus, nærmere betegnet Brabrand. Her har jeg boet siden september 2009, hvor jeg flyttede herned sammen med min far. Tidligere boede vi på Mors - en lille ø i Limfjorden i Nordjylland. Jeg går pr. august i 3.g på Langkær Gymnasium, hvor jeg er naturvidenskabelig.

Jeg begyndte at ride på Legind Ridecenter, som de fleste kender fra Morsø Stævnet, i september 2004. Der red jeg et års tid, men jeg blev desværre aldrig helt glad for at være der, da stemningen var meget konkurrencepræget og jeg følte ikke at der var meget tid, til os begyndere der jo gerne ville nusse vores ponyer lidt. Derfor flyttede jeg året efter til Sindbjerg Rideskole, som er en lille rideskole på sydmors. Nogen vil måske genkende navnet, og huske den årlige ridelejr som ledes af ejerne Helle og Jan, som begge er sjove, varme og åbenhjertige. Jeg blev hurtigt rigtig glad for at være på Sindbjerg, og begyndte at ride en araberhoppe - Snappy - der tidligere havde været mishandlet, og hun var selvfølgelig lidt af en mundfuld. Hun blev dog snart alletiders yndlingshest og "min" hest. Efterhånden begyndte jeg at ride mere og mere, op til 4-6 timers undervisning i ugen, og jeg red en del forskellige heste, blandt andet en dejlig varmblodshest med de lækreste gangarter og springkundskaber, som fik mig i gang med at springe, en smuk OX araber, der dog var meget meget hidsig og bange for sin egen skygge, en lille blandingspony, der sprang fantastisk, men krævede en opmærksom og "stærk" rytter og en araber/islænder/traver/haflinger blanding, som stak af og kastede sin rytter af hele tiden. Det var heste jeg kom til at ride, især på grund af min bløde hånd og store tålmodighed - det har nemlig altid været vigtigt for mig at tiden på jorden og omkring hesten fyldte mindst ligeså meget og var ligeså god og givende, som tiden på ryggen. Stævner og konkurrencer interesserede mig aldrig, men arbejdet med de her dejlige heste, der mange gange krævede lidt ekstra tid, var noget af det dejligste.

Jeg kom efterhånden også til at hjælpe i undervisningen af børn og begyndere, samt handicappede børn og voksne, og også det var super interessant. At lære børn helt ned til 5 års alderen, hvordan det nu lige er at man skal give hovedtøj på og håndtere det store dyr, er spændende. Jeg var derfor også med som hjælper på Sindbjerg Ridelejr et par gange, og også det husker jeg som en masse rigtig hyggelige timer :)

I efteråret 2007 startede jeg på efterskole, og måtte lægge ridningen lidt på hylden. Efterfølgende startede jeg i gymnasiet, og følte ikke rigtig at jeg havde tid til det, desværre.

Nu er jeg dog nået til et punkt, hvor jeg må indrømme at jeg simpelthen savner omgangen med hestene for meget, og meget gerne vil igang igen, og derfor har jeg oprettet denne profil.

God sommer!

Anna :)

Profilbilledet er taget af Anders Kirkegaard / http://kirkegaard.daportfolio.com/
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce