Anden særlig race Fernando Anden særlig race Fernando Anden særlig race Fernando Anden særlig race Fernando Anden særlig race Fernando
Ida E
Følg
Følger Følg ikke

Ida E

Kvinde, 35 år, Sønderjylland
Oprettet: 7. jun 2005
Offline - Senest online: 30. jul 2021 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Ida Kofoed Eskildsen og jeg bor i aabenraa.
Min mor og moster har tidligere drevet et stutteri, stutteri Hesselholt. Jeg tilred de fleste af vores ponyer til og nød dette helt vildt. Synes det er fedt at man kan se en hurtig udvikling af hesten og elsker mine kampe med dem, som der nu altid er med ungheste :)
Min mor og moster avler dog ikke flere ponyer, da de syntes at det hyggelige er gået fra det og at der er mere arbejde end fornøjelse i det. Så jeg fortsætte stutteriet når jeg en gang er færdig med studie og fundet mig et sted at bo. - så vidt er jeg ikke nået endnu :) Så der kommer en pause med indlæg af nye ponyer i et stykke tid og der bliver efterhånden tømt ud af dem jeg har når de er solgt.

Hvis i går ind under søg hest og vælger connemara og navn hesselholt/hesselholts kan i se nogle af vores afkom i dressur spring og militarry ;)

Jeg er nu blevet Enlig mor til en knægt på 1 år og er arbejdssøgende. Jeg har købt mig en pony Fernando for ca. 2 år siden. Jeg købte ham da jeg ikke ku nænne at han skulle ende i de forkerte hænder og endt med at blive slagtet. Han har haft en hård tid med mennesker som har sat sig dybe spor i ham. SÅ lige nu bliver vi undervist i Uthe Lemanns principper og håber dette kan gøre at jeg en dag kan ride ham. Og så får han healing (clairvoyance) og det virker på ham.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce