Anden særlig race ~ Olivia ~ Anden særlig race ~ Olivia ~ Anden særlig race ~ Olivia ~ Anden særlig race ~ Olivia ~ Anden særlig race ~ Olivia ~
~ Maria  ~
Følg
Følger Følg ikke

~ Maria ~

Kvinde, 26 år, Nordjylland
Oprettet: 22. jul 2009
Offline - Senest online: 8. sep 2012 Bruger er på filterliste

Jeg er 13 år gammel, og jeg elsker at fotografere. Jeg er begyndt, at tage min fotografering lidt mere seriøst. Jeg ved godt, at jeg ikke er den bedste, og heller ikke den ældste. Men jeg prøver mit bedste. Jeg har et Canon 1000D, og det er jeg rigtig glad for. Jeg ved godt mit udstyr bliver betragtet, som amatør agtigt, og et canon 1000D, nok ikke rækker så langt, i forhold til alle de andre derude. Men jeg tror stadig på, at mine billeder kan blive næsten ligeså gode. Jeg er perfectionist, så det kan tage rigtig lang tid for mig, at få det HELT rigtige billede, og redigere det på den HELT rigtige måde. Men det må jeg bare leve med, for jeg synes selv resultatet til sidst, er tiden værd.

Det var lidt om min 'fotoverden'.

Udover fotograferingen, har jeg også min dejlige hest Olivia, jeg tager det ikke så seriøst med hende. Altså jeg har overhovedet ikke tænkt mig, at starte stævner og den slags. Jeg rider den på en måde, bare for min onkel. Det er min, men jeg kan til enhver tid, sige jeg ikke har lyst at ride mere. For den står ude ved min onkel, så det er slet ikke noget problem. Men det er jeg heldigvis ikke tænkt mig endnu.. Men det skal jeg desværre efter 8, da jeg skal på efterskole. Men det går nok.

I må meget gerne skrive til mig, hvis i har spørgsmål eller noget ^^

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce