Jyde Skinfaxe Jyde Skinfaxe Jyde Skinfaxe Jyde Skinfaxe Jyde Skinfaxe
IsaDahlgaard
Følg
Følger Følg ikke

IsaDahlgaard

Kvinde, 36 år, Vestsjælland
Oprettet: 12. aug 2009
Offline - Senest online: 30. maj 2019 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige der har været igennem lidt af hvert, på godt og ondt, gennem mit ellers forholdsvist unge liv.
Nu er jeg så småt ved at være faldet mere på plads i tilværelsen, og bor på et skønt landsted med min kæreste og vores to slædehunde, lige 7km syd for Ringsted.
I hverdagen skriver jeg, aspirerende mod et forfatterskab, samt arbejder kreativt med træ og smykkefremstilling. Dertil er jeg stor naturelsker og nyder lange ture med hundene i skoven.

Jeg har redet siden jeg var ganske lille men har i en længere årrække siden 2008/09 ikke rigtigt redet - det savner frygteligt og nu hvor vi er flyttet på landet og har både stald og folde agter jeg inden for eller ca omkring et års tid fra nu (Dec/2014) at anskaffe mig en hest.

Jeg har altid haft en forkærlighed for de svære hesteracer, og yndlingshesten har altid været den smukke Nordsvenske Skovhest/Brugshest. Drømmen er således på sigt at have en Nordsvensk, en Noriker og eventuelt en Frieser eller en smuk Mohrenkopf Belgier/Ardenner.

Min kæreste og jeg er begge rideinteresserede og jeg har for år tilbage redet i forbindelse med mit falkoneri (jagt med rovfugle). Vi agter derfor at ride vores heste med henblik på gammeldags jagtridning, krigs/kamp/stunttræning men frem for alt skovture og træning fra jorden såvel som ryggen med positiv forstærkning.

Vores heste kommer til at gå omkring vores gård på store naturfolde hvor de vil få naturlige udfordringer med små 'pas' med sten, rindende vand, smalle passager og små kunstigt skapte bakkedrag/høje foruden større flade græsarealer.

Vi satser på at jeg som det første vil anskaffe mig en Nordsvensk hest der er tilredet da jeg jo er noget uerfaren efter så mange års "hestefri". Denne vil jeg søge opstaldning til da den ikke, i mine øjne, bør gå alene på foldene og da anskaffelse af to nye heste på én gang er alt for meget at gabe over for os samtidigt. Jeg vil hellere kunne give min hest fuld opmærksomhed fra start af og så rykke den hjem når engang senere, vi har overskud til at købe nummer to.

Jeg kommer her forinden til at skulle finde frem til noget undervisning i Ringsted området, gerne i begyndelsen af det nye år (2015).
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce