Anden særlig race Cheval Anden særlig race Cheval Anden særlig race Cheval Anden særlig race Cheval Anden særlig race Cheval
Hanne * Bedste *
Følg
Følger Følg ikke

Hanne * Bedste *

Kvinde, 67 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 13. aug 2009
Offline - Senest online: 6. maj 2016 Bruger er på filterliste

Mit navn er Hanne, men stort set alle der ved hvem jeg er, kalder mig for bedste. Jeg er en kvinde i min bedste alder ;-) Jeg er gift, og har i alt 3 børnebørn. Den store af dem fungere som min "datter" da det er min mand og jeg der tager os af hende. Vi bor i vores eget hus, beliggende i det vestjyske. Vi har lige nu 2 katte, en fugl og en chinchilla.

Min hverdag bruger jeg meget på aktivitetscentrene i Ulfborg, Vemb og Sdr. Nissum. Her hjælper jeg til med de gamle i aktivitetscentret. Vi laver alverdens håndværk - alt fra strik, til julenisser. En gang om året holder Sdr. Nissum centret torvedag, her vil i kunne komme og se hvad vi laver, samt handle hvis i finder noget for jer. Vi holder også forskellige markeder både i Vemb og Ulfborg.

Lige nu har vi i alt 4 heste. Louises ridehest Acasilla, står opstaldet på Herning Rideklub, og så har vi Cheval, Prop og Bertha stående hjemme hos Louise. Min plan er at Prop skal tilkøres, så jeg kan blive forfremmet fra "sodavandstransportør" til "madpakke holder". Jeg glæder mig meget til at komme med de unge mennesker ud og se den danske natur, siddende i en hestevogn.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce