Anden særlig race Wiona Anden særlig race Wiona Anden særlig race Wiona Anden særlig race Wiona Anden særlig race Wiona
Natascha Petersen
Følg
Følger Følg ikke

Natascha Petersen

Kvinde, 29 år, Østjylland
Oprettet: 25. okt 2009
Offline - Senest online: 3. jan 2018 Bruger er på filterliste

Jeg er en 17 årig pige, som har redet hele mit liv. Jeg fik min første pony da jeg var 3 år gammel, og jeg var også kun 3 år da jeg startede mit første stævne. Da jeg var 5 år begyndte jeg at gå til springning, og har gjort det lige siden. Jeg har haft mange forskellige ponyer gennem årene, og da jeg var yngre havde jeg mange ponyer, som egentlig var alt for svære for mig.
Da jeg var lille var jeg næsten ikke bange for nogle heste, selvom de stejlede og bukkede og stak af med mig. Men min gamle 3ér pony, som jeg stadig har og stadig rider lidt på for sjov, har haft smidt mig af nogle gange. Hun gjorde det 3 gange inden for 4 måneder i 2006 og hver gang kom jeg tilskade, første gang fik jeg en træls hjernerystelse, 2. gang brækkede jeg næsen og 3. gang brækkede jeg benet.
Så er ikke længere helt så modig, hvis en hest, jeg ikke rigtig kender, bukker eller stejler med mig.
I 2009 faldt jeg af Tippy og satte mig op igen med det samme. Jeg havde rimelig ondt i min ene hånd og den var da også hævet, men det tænkte jeg ikke mere over, så efter en måned fik jeg den røngten fotograferet og det viste sig at jeg havde redet med et brækket håndled, uden at vide det.
Det var først i år 2009 at jeg rigtig begyndte at starte distriktsstævner, også gik det ellers stærkt med at starte landsstævne og MAér. I foråret 2010 gik det rigtig godt for mig og jeg vandt en del på C-plan og en lille smule på B-plan.
Jeg er blevet for gammel til ponyer og har fået solgt dem:)
Jeg har 5 heste i alt:)
Min gamle 3ér pony Bonny
Bonnys føl Lyngdalgårds Sunshine
Lyngdalgårds Studina - som jeg rider og starter på
Lyngdalgårds Russian Lady - Studinas lillesøster
Wiona - som jeg rider og starter på

Også rider jeg nogle gange min mors dressur hest Valentino - jeg red ham bl.a. 2 månder i løbet af sommeren, da hun selv var blevet opereret
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce