Anden særlig race La Fayette SOLGT Anden særlig race La Fayette SOLGT Anden særlig race La Fayette SOLGT Anden særlig race La Fayette SOLGT Anden særlig race La Fayette SOLGT
Tanja Friis
Følg
Følger Følg ikke

Tanja Friis

Kvinde, 33 år, Sønderjylland
Oprettet: 13. jul 2005
Offline - Senest online: 8. nov 2016 Bruger er på filterliste

OPDATERET DEN 08.-05.-2012

______________________________________________
Hænderne ned, og hovedet op, hælene ned, og modet op, knæene ind til hestens side, ellers lære du aldrig at ride (:
______________________________________________


Hvis du spørger mig om jeg vil stemme i dine udfordringer stemmer jeg på den du kæmper mod x) Så ond er jeg.

Jeg har aldrig haft min egen hest, men heldigvis været så heldig at jeg kunne låne mig til heste jeg havde som min egen.

La Fayette startede jeg med at ride på da jeg var 13, og hun var lige blevet tilredet. Vi lærte rigtig meget af hinanden, specielt i springningen, og jeg blev udklasset af LD de første 3 gange jeg sprang den klasse. Efter mine ponyår har jeg stadig redet på hende en gang imellem, og det har betydet meget for mig at jeg har kunne følge hende i 7 år da hun har gået som elevpony. Hun er nu blevet solgt til en rigtig sød pige på 9 år, der ikke bor langt fra mig og jeg besøger hende jævnligt, har været med til alle stævner de har startet :)

La Kasalle red jeg da jeg blev for gammel til at ride pony, og tog ham fra grundridningen til LA øvelser i dressur og jeg vil tro vi endte med at springe en bane på LB højde. Vi vandt klubmesterskabet i spring 08+09 og det var en fantastisk oplevelse begge gange. Da rideskolen blev solgt flyttede han med hans ejer.

Tankedals Nobél overtog jeg efter det, også lige efter han var tilredet, og selvom han havde haft ca. 3 måneders pause efter tilridningen var han blid som et lam. Nobél havde jeg i halvandet år, og ham havde jeg et helt specielt forhold til. Han var min bedste ven og har hjulpet mig igennem utrolig meget. I mine 15 år som hestepige, har jeg aldrig haft en ven som ham :)

Lige pt. rider jeg på min ridelæres hest, også en Tankedal, der i daglig tale bliver kaldt Lasse. Ham har jeg en gang i ugen. Da jeg er under uddannelse og ikke har så meget tid længere som jeg har haft, er det en ordning der passer mig helt fint :) Jeg har startet Lasse til et enkelt stævne hvor jeg vandt Lb1 med 71,48 %
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce