* Mia - Team Kærholm *

  • Google plus
 
Onlinestatus: Offline - Online 20. jan kl. 15:42
Brugerstatus: Aktiveret-bruger
Køn: Kvinde
Alder: 24 år
Oprettet: 16. jul 2005
Landsdel: Fyn
" If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change "

- Denne sætning burde alle have i baghovedet, når de træner med deres heste. Hesten er dit spejl på de god og onde :`) Husk den sætning og du er på rette vej !


T E A M K Æ R H O L M !

” Harmoni på hesten præmisser ”

DIN BEDSTE LÆRERMESTER ER DIN FIRE BENEDE VEN !

Hvorfor være anderledes når man kan være sig selv? ;)


- Hvad gør mig lykkelige?

- ” Vi kan ikke komme uden om at heste vækker store følelser i os mennesker. De er fascinerende væsner, som er gode til at læse mennesker og fornemme følelser og humør. I samvær med hestene går livet lidt langsommere.

Disse fantastiske dyr har en indre ro og harmoni, der hjælper en med at koble fra i en travl hverdag. Deres ro og harmoni, smitter gerne af på os mennesker.
Jeg for gerne mere overskud og livsglæde ved at være sammen med de fantastiske dyr.
Det er en fantastisk oplevelse at skidte en lang tur, langs stranden en sommeraften hvor solen er ved at forsvinde i havet. Den ro og harmoni der er ved at kigge ud over havet og kun høre bølgernes brusen, den er helt unik ”

- ” Heste er et fascinerende dyr, med sin fantastiske udstråling og ro, tænk hvad den kan gør ved et menneske? Den hjælper handicappede med at få et bedre liv, kan få folk til at stress af efter en hård og stressende arbejdes dag, de kan gør os lykkelige. Det er da fantastisk! :) ”

- Bidløs – Barfods – Bomløs xD Tja det er Team Kærholm

- Tricks ? Hvad skal vi bruge det til? Er der mange der spørg mig om :S Tja .. Vil det ikke være vidunderligt at have en hest der er trænet på en kærlig og tålmodig måde? Den kan nogen ting der kan gøre din og hestes hverdag letter og sjovere ? (:

- Horsemanship? Og tricks sammen ? Horsemanship er ikke kun træning af problemheste med grime og tov men også udvikling af hestens fysiske og psykiske tilstand gennem korrekt træning.
Horsemanship bygger på principper der bl.a. forebygger stress som kan sætte sig til fysiske problemer.

Hver hest trænes individuelt med fokus på hestens stærke og svage sider. I stedet for at smide din 3 års unghest ud i tilridningen hvor den skal lære alt på en mdr? så brug tid på den? Forebyg den stress tilridningen kan for komme, din unghest skal ikke kun være udviklede fysisk men også psykisk (:

- Den velforberedte unghest giver en problemfri tilridning !

" lege dig til resultater ? udfordre dig selv? Tænk på hvordan kan jeg gøre det her lettest uden jeg stress og gør min ungehest usikker (:
Jeg arbejder imod den hest jeg kan have det godt med og den ven jeg kan føle mig tryg ved, den hest er min drømmehest ! Drømmer ikke om en hest der går høje klasser i dressur og spring som en kendt træner har trænet f.eks.

-Nej min drømmehest er den hest jeg selv har trænet fra begyndelsen af, vi har arbejde os op til noget fantastisk sammen.
De Team der skal dannes og den tålmodighed det kræver gør at det samarbejde er unikt ! (:

- Jeg er ikke en der går til forskellige kursus og læser et hav bøger om hest træning. Det er da langt federe at selv udvikle sin viden??.
Jeg sys personligt selv ikke at små ponyer og plager skal stå på en mark, den skal ud og opleve en masse og på den måde blive stimuleret.

- Jeg sys det er vildt spændene at følge en hest fra føl til ridehest? Se hvordan man kan præge den unge hest til at være en fantastisk ridehest.
Der er meget forskel på mine heste, de kan stor set ikke det samme, de er vidt forskellige...

Altså det er jo hellere ikke alle børn der kan spille på klaver, eller spille fodbold .. Det samme med heste,
det er med at finde hver hests særlige talent og udvikle det, til noget som den både kan li` og kan stimuler den enkle hest. Når du første har bygget et venskab op, så er du på den sikre vej til et højt niveau af samarbejde og eftergivenhed for ponyens side, den får en brugbar intelligens ;)

" Hesten skal arbejde med dig, hesten skal stole på en og tro på en, man skal danne et team sammen"

- Horsmanship? Der er SQ Da bare mode`? hmm.. vil nogen mene måske er HMS en modesætningen men selve træningen er jo bare den metode du går ind for, håber da alle bruger HMS bare lidt i deres hverdag (:

- Jeg vil ikke ligge skjul på at jeg er total smask forelskede i shetlandsponyer XD Deres udtryk, varme pels, fyldige man og hale, kvikhed, vilde energi og ikke mindst deres charmene sind (: Uhh, kunne fylde en side med alt det jeg sys om shetlandsponyer :P men bare R O L I G ! (; hehe

- Brug din lille charmernetrold til noget, den skal også motioneres og udfordres. Som store heste skal.

- Kan ikke beskrive med ord hvor meget mine heste betyder for mig, for bare en klump i halsen bare jeg skrive det her :`) UHhh.. De er så vidunderlige og de betyder så fandens meget for mig !

-Ride en stille skridt tur i skoven, ligge sig
nede ved vandkanten sammen med hesten. Mærke dens varme og åndedræt imens solen forsvinder i havet og alt bliver rødt og stille (: Ligge der og nyde stilheden sammen, det er vidunderligt !

- Okay, jeg er en total heste freak må jeg fortælle arbejder med heste 24/7 xD Jeg brænder, lever og ånder for de dyr !

- Jeg er 18 år ” ja rigtigt nok, står i hvert fald i min fødselsattest ” :P jeg har bestemt mig for at jeg vil nået inde for hesten verden, jeg vil bestemt ikke bare holde mig tilbage men vil kæmpe mig frem (: Med hjemme arbejdet i orden og en meson i rygsækken så kan det ikke gå helt galt ! Vil gerne arbejde med hesten, men har ingen planer om at træne konkurrence heste, dressur, spring osv.

Det skal være på hesten præmisser og det skal være efter min egen metode ;) I øjeblikket arbejder jeg med springheste på konkurrence plan for at følge den verden, før jeg kan udtale mig om den del af hesten verden ?

Min drøm at blive ved med at træne heste som jeg gør nu, men måske også at træne andres med tiden ? At vise hesten verden hvor let man kan træne sig til drømmehesten? Hvor let ens hverdag med hesten kan blive? Hvordan du kan se på din hest med nye øjne (:

B What U Wanna B ! ;) Sådan er det ! (:

Heste

Bedømmelse
Stemmer
Oprettet
Shetlænder | Charmeur * Rynke *
2002
6.917
15. dec 2007
Shetlænder | Kærholms Chopina
2009
1.325
9. jun 2009
Shetlænder | Kærholms Ljubljana
2008
1.161
10. jun 2008
Shetlænder | kærholms  Fie «3
2006
1.073
29. mar 2006
Palomino | Klepholms Krøsus  «3
2002
1.860
17. jul 2005
Shetlænder | Kærholms Joline
2002
1.218
3. jul 2007
Oldenborg | Svalegaardens Indy
2005
1.208
12. jun 2007
Anden særlig race | Max  * Mulle *
2005
822
28. maj 2007
Pinto | Mira
2006
1.198
28. maj 2007
Shetlænder | Kærholms Indian
1998
1.791
16. jul 2005

Annoncer 

Fotoalbum (76)

Beskrivelse
Oprettet
Efterår med Kærholm
Efterår med Kærholm
Endelig fik vi taget lidt efterårs billeder
28. okt 2012
Sommer på Kærholm <3
Sommer på Kærholm <3
11 - 12 Juli Miras 2. gang med rytter :))
13. jul 2011
Se alle

Seneste forumemner (127)

Emne
Oprettet
22. jul 2014
Når man er sten død xD
Gruppe Diskussion
28. okt 2010
Se alle

Videoklip (68)

Beskrivelse
Oprettet
6 år med Charmeur ( Rynke ) Kampen mod kræften
Vores historie Jeg har stort set lukket mit offentlige billede af, mere eller mindre igennem et år. Nu er jeg stille og rolig begyndt at tænke på at komme tilbage. Igennem det her år, var mit eventyr med Rynke været ved at slutte. 9 December 2012: Vi vågnede op til det smukkeste hvide sne dækket vinter landskab den morgen, vi havde besluttet os for at køre med kælk den formiddag pigerne og jeg. Men vi fandt hurtigt ud af, at noget var helt galt.. Vi finder en knude på Rynke der var på størrelse med en lille dværg hønse æg i kønsåbningen. For ringet til dyrlægen. Og for af vide det vil komme til at koste omkring 15.000 at få ham opereret med meget lille chance for overlevelse. Den første melding fra dyrlægen var at jeg burde aflive ham da han ”bare” var en shetlandspony og dem findes der mange af for 15.000 kr. SÅ skiftede med det samme dyrlæge ! Næste dyrlæge var åben for operation med det samme men var nervøs for om han vil forbløde under operationen og hvor meget tumoren havde spredt sig. Hvis han vil overleve operationen vil han så overleve på længere sigt? Ondartet eller godartet kræft form? Tumoren kunne med stor risiko vokse ud igen.. 17 December 2012: ”Puha en lang dag, men Rynke har under omstændighederne det godt Selv om det var en omfattende operation. Dog har vi ikke fået svar om det er ondartet eller godartet den tumor han havde. Men det vigtigste er at vi for ham hjem og at han ikke har ondt” Ja Rynke overlevede operationen og jeg havde mange lange timer ventede på svar om min elskede pony fik lov til at vågne op igen. Tumoren havde sin start i urinrøret og lavet en udgang igennem urinrøret i den ene side. Fra mit opkald til dyrlægen og undersøgelse til operation gik der 8 dage. På den uge voksede tumoren fra et lille dværg hønse æg til en blodig og aggressiv tumor der blev på størrelse med en krudtet hånd. 21 december: Endelig er Rynke hjemme på gården igen, kan ikke forstå jeg var så heldig at beholde ham. Tænk at vi var så heldige. Men min glæde var kun kort, vidste vi skulle igennem et langt forløb med undersøgelser hver anden mdr. og det at leve med at tumoren kunne komme igen og vide at den nok ikke kunne fjernes denne gang. 24 januar 2013: For vi svar for prøverne fra hans tumor … ondartet kræft form.. Nu var der kun og vente på om han havde fået fjernet alt under operationen.. 14 April 2013: Efter vi har været igennem en masse undersøgelser igennem 4 mdr. tid begynder såret er blive rødligt og irriteret igen.. dyrlægen vil forslå lasere behandling for at brænde de evt. aggressive væv væk næste gang vi er til kontrol. 15 Juli 2013: Ja han fik aldrig den lasere behandling for rødmen omkring hans operations ar forsvandt og voksede pænt sammen efter 7 mdr. kunne jeg endelig puste ud for en stund og nyde min pony han skal første til kontrol igen til januar . Undskyld den korte video men min pc er nede i øjeblikket så det her en løsning ;) men er ved at få den lavet. Nyt kamera købt og er så klar til at give jer en masse nye videoer igennem 2014 ! „ Have hope, be strong, laugh loud, play hard, Live in the moment, smile often, dream big, remember you are loved and never ever give up !
21. nov 2013
Nyt fra Team Kærholm :)
Jordtræning, tricks mm.
25. sep 2012
Hyggelig September tur med Team Kærholm :)
Vi besluttede at tag på en lang tur i det god vejr der kom denne lille video ud af det :D
3. okt 2011
Se alle

Udfordringer 

Seneste Kommentarer 

Kommentar
Oprettet
Islænder Mini Madsen
Sikke en skøn islænder
23. jul 2014
Welsh Partbred (Sec F) may ellinor .fkp
Velkommen til smukke følle
15. jul 2014
Pura Raza Española BS Alvaro
Tak for kommentarene ved mine hest Wauw sikke en smuk dreng du har der, skønne billeder
11. jun 2014

Brugerens bedømmelsesfordeling på andres heste

Karakter

Antal

  • Lav3
  • Middel161%
  • Høj182498%
  • Ekstra høj181%
  • Angivet antal stemmer: 1861
Bazoom - Vi elsker passionerede mennesker
HesteGalleri anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.         Læs mere
Personer, der synes godt om dette
×