Shetlænder Nova Shetlænder Nova Shetlænder Nova Shetlænder Nova Shetlænder Nova
Linda P
Følg
Følger Følg ikke

Linda P

Ikke angivet, 49 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 20. jul 2005
Offline - Senest online: 27. jul 2010 Bruger er på filterliste

Jeg er 32 år og har redet siden jeg var 8 år.
Til min konfirmation fik jeg en 1'er pony der hed Tut. Mens jeg havde hende begyndte jeg at ride en DV-vallak efter Avanti der hed Feuer - kaldet Fire i daglig tale. Tut blev solgt til min veninde og jeg red så en anden 1'er pony der hed Silver og var ejet af en ung pige i rullestol. Desværre flyttede hun til Jylland med Silver.
Fire blev solgt - jeg havde desværre ikke råd til ham æv æv.
Jeg red så andres heste i nogle år og den 8. juni 1997 blev jeg for alvor forelsket....i det dejligste lille føl, 2 timer gammel var han, lå der hos sin mor. Han var nok det mest ucharmerende føl jeg længe havde set, farver og kropsbygning passede bare ikke sammen...men hvor var han dejlig. Han blev kaldt Luminator.
I 3 år passede og plejede jeg Lumi og så blev han endelig min og vi havde derefter 4 år sammen, inden jeg var nødsaget til at sælge ham som 7-års, da jeg i mellemtiden var blevet alene med min søn på 2 år så tid og økonomi hang ikk længere sammen.
Året efter så det lidt bedre ud og jeg købte en shetlandspony til min søn, som jeg havde opstaldet billigt. Men jeg fulgte stadig Lumi's liv. I 2½ år fulgte jeg Lumi's færden fra Lolland til Møn. Den 3. februar 2007 kunne jeg så endelig læsse ham i traileren og igen kalde ham for MIN hest. Jeg har nemlig købt min dejlige hest tilbage.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce