New Forest Diablo New Forest Diablo New Forest Diablo New Forest Diablo New Forest Diablo
Olivia !
Følg
Følger Følg ikke

Olivia !

Ikke angivet, 32 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 11. aug 2005
Offline - Senest online: 1. feb 2012 Bruger er på filterliste

Jeg er en frisk og glad skandinavier(vil ik sige dansker-det er et fesent land) med lyst hår og blå øjne. Jeg er 18 år og er lige blevet student fra Frederiksberg Gymnasium med bio, mat & kemi :)

Jeg bor i en villa på Frederiksberg sammen med min mor og far. Indendørs har vi en af verdens sødeste hund Balto (se Hundegalleri) + to dejlige persere(se dem på KG) Otello og Ofelia. I haven har vi 5 undulater. Ind til august-06 havde jeg halvpart på Daiblo, men så fik mig og min mor så Iksina på Amager. Hun fik en benskade og blev foræret væk til sit stutteri, hvor hun desværre senere blev aflivet :'( Derefter købte vi Dexter og nu har jeg dec '09 købt min egen hest Bobbiesocks May Beauty. Hende skal jeg have med på Ålborg sportshøjskole, hvor jeg tager en diplomridetræneruddannelse. Derefter planlægger jeg at tage veterinærmedicin(dyrlæge) eller måske naturressourcer på LIFE (det gamle landbohøjskolen).

Jeg arr totalt besat af Pirates of the Caribbean, men også bare Johnny Depp generelt!! Hvilken hottie... ;). Jeg elsker simpelthen bare de film!! De er dælme aldrig lavet bedre, selv om jeg må indrømme at 2+3 ikke når 1-eren til sokkeholderne. Jeg kan alle replikkerne til 1+2(know it, I'm a geek...) ;P

My new love: Jamie Campbell Bower! Se ham i Sweeney Todd (Anthony) :) And off course Robert Pattinson!!!

Jeg er lidt nørdet på forskellige punkter (fx har jeglæst HP-bøgerne et sted mellem 20 og 55 gange hver..) jeg elsker generelt bare at læse bøger, og har ikke noget i mod at være alene med Shakespeare og Debussy.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce