{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Örn fra Efri-Gegnishólum
  • #1   17. apr 2014 Min lillesøster har en vallak på 4 efter Örn og en kåret hoppe.
    Síríus, som han hedder, er 5 gænger med flotte adskilte gangarter og han har meget nemt til tölt. Han tager lange skridt, og har fra naturens side store bevægelser og meget "elastik".
    Bygningsmæssigt er han veludviklet (han skydes tit til at være ældre end han er), langbenet, muskuløs, hans hals er velansat og han forstår at bruge den og så er hans ben er af super god kvalitet! Store, velmarkerede led og sener og kraftigt hovskæg. Vi har målt ham til 1.40 da han ar 3,5.
    Og så har han altså verdens bedste sind! Han er venlig, legesyg, samarbejdsvillig og lynende intelligent! Han opfatter nye ting utroligt hurtigt og så tager han nærmest alt vi byder ham i "stiv hov". Da han skulle hjem fra hingstefold efter 3 års ophold, hoppede han nærmest op i traileren af sig selv.
    Han er i høj grad en hest efter min smag, både til banerne og som luksus skovturshest! Jeg er generelt ret begejstret for Örns afkom, da jeg synes de alle har nogle gode træk der går igen fra deres far.

    (link fjernet)

    (link fjernet)

    (link fjernet)

    (link fjernet)

    (link fjernet)


  • #2   17. apr 2014 Hvor lyder han bare lækker.
    Grund til at jeg spørger er fordi der hvor jeg har min unghest går hans halvbror efter Ørn også, og han er bare så mega lækker både i gangarterne på folden og bygning.
    Så blev helt nysgerrig på hvordan han mon avlet


  • #5   18. apr 2014 Der er ingen tvivl om, at Síríus stammer ud fra Aron-blod! Han ligner sine onkler meget i udtryk, bygning og gangartsmønster. Han får den der wanna-be glóbrune farve om vinteren, og en tyk lang vinterpels, som jeg tit synes man ser hos Arons afkom smiley
    (link fjernet)

    De Örnebørn jeg ellers har mødt, har haft de fællestræk at de alle er store(!) også selvom deres mødre ikke er det. De har typisk en pænere hals end Örn selv har, men de formår stadig at bruge sig meget korrekt fra jorden, som Örn netop også selv er god til. De er meget typisk 5-gængere og viser alle gangarter på folden. Min veninde havde et afkom fra samme årgang som Síríus, han blev desværre aflivet da han var 3, men han var utroligt lovende, og hans mor er en 4-gænger efter Gellir.
    Der er lidt billeder af Eiður her:

    (link fjernet)

    (link fjernet)

    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/230292_10150292493674128_6511051_n.jpg

    (link fjernet)

    Denne Örnedatter er ejet af Barbara Rank, og er på billederne 3 år gammel

    http://www.rankhestar.dk/upl/website/br-fra-rank1/Catifotos05520.jpg

    http://www.rankhestar.dk/upl/website/br-fra-rank1/catimai1303020.jpg

    Og så Brellir fra Grasten, der er født sidste år. Hans mf. er Gellir frá Arbakka.

    (link fjernet)

    https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/396987_176340852548308_1690668000_n.jpg

    Ellers ved jeg, at Hildur Sigmarsdottir har en 3-årig hoppe efter Örn, der 2 gange er blevet højt placeret ved elitefølshow.

    Generelt synes jeg, at Örn desværre bliver lidt overset som avlshingst. For han avler gode gangarter, godt sind og en bedre bygning end sin egen videre.


  • #6   20. apr 2014 Der står en 1-års hos os. Hun bliver stor, og man er nærmest ikke i tvivl om hvem far er med den lange fine hals. Allerede dag 1 styrtede hun rundt og lavede avancerede dressurøvelser på folden, så der forventes store ting når hun engang tilrides. smiley

Kommentér på:
Örn fra Efri-Gegnishólum

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce