{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
316 visninger | Oprettet:

Dyrskue i Hurup THY - Hvem kommer? {{forumTopicSubject}}

Hej

Der er Farmfestival i Hurup 23 maj, og det er gratis at tilmelde. Oveni det får man faktisk en gavecheck på 200 kr. pr. bopæl bare for at deltage. Der kan udstilles fra 1 år og op ad plus vallakker. Alle med treledet stamtavle, og behøves kke at være kåret, dog skal hngste over 3 år, have avlsgodkendelse eller være kåret. DV kan udtages til eliteskuet. Plejer at være et hyggeligt skue med rigtig fine præmier. Skuets bedste hest vandt æresbånd og et kroophold. Så er spændt på at høre hvem der drukker op?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dyrskue i Hurup THY - Hvem kommer?
  • #1   27. mar 2015 Nu har jeg ikke den store erfaring med dyrskue og svigerfar kun med køer. Men kan det betale sig at tá en DS hoppe med? Jeg gider ikke tá afsted for en dårlig bedømmelse, bliver der set lidt med andre øjne eller???

  • #2   27. mar 2015 Hej Lene
    Dommerne ved ikke hvordan hestene er kåret, så de dømmer hvad de ser. Man kan aldrig regne med at få en god bedømmelse selvom hesten er godt kåret. Da der er så meget der spiller ind, hestens dagsform, er man heldig eller uheldig med hvordan hesten viser sig frem og til sidst er dommer jo kun mennesker. Så selvom der er nogle race kriterier, så vil det jo altid også blive en lidt smagssag. Men det er en hyggelig dag, og får vist sin hest på en anden måde end til f.ek. til stævne stævne. Der plejer at være mange ærespræmie, så der er en god chance. Men kan naturligvis ikke love dig noget andet end en god og sjov oplevelse oplevelse.


  • #3   27. mar 2015 Kan man tage en vallak på 4 år med? (han har grønt pas)

  • #4   27. mar 2015 Hej Cecillie
    Desværre skal din hest have treledet stamtavle og det har den ikke når den har grønt pas. Så desværre.


  • #5   27. mar 2015 har prøvet at gå lige op med en 4 års sølvmedalje med en 16 årig kåret DS hoppe, så det kan lade sig gøre, en DS hoppe kan jo godt have udviklet sig.

Kommentér på:
Dyrskue i Hurup THY - Hvem kommer?

Annonce