{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
775 visninger | Oprettet:

janne j
janne j
Tilmeldt:
6. apr 2008
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 4

HMS'ere under uddannelse {{forumTopicSubject}}

Vi er tre piger (24 - 40år) som er under uddannelse hos Anna Twinny og derfor træner til vores eksamen i USA i oktober -08, hvor vi så får titlen Holistic Horsemanship Certified.
Anna Twinny var en del af udviklingsteamet for Monty Roberts’ skole, skaberen af mange af Monty Roberts kurserne og har stået for instruktør kurserne. Hun skrev standardeksamen for blandt andet instruktør kurset og har været en betydelig del af uddannelsen af instruktørelever på Monty Roberts’ Flag is Up Farms i USA. Anna valgte at starte sit eget op efter en del år hos Monty og mange af metoderne er de samme, men der forekommer variationer og Annas uddannelse er mere holistisk orienteret.

Der afholdes træningsdag lørdag den 3/5 2008 i Sakskøbig Rideklub fra 10.00-15.00.

Da vi har efterhånden trænet med de fleste heste der står i Sakskøbing Rideklub, søger vi derfor 6 heste som vi kan låne til at træne med på ovenstående dato. Der er afsat ca. 1 time til hver hest, alt efter hvilken træningssession hesten skal have. Det kan være trailerloading, frygt for vand, agilitybane, reach out (join up), kørsel med liner, sadel for første gang mm. (Liste med hvilke sessioner der er mulighed for kan sendes pr. mail.)
Træningssessionerne er gratis, og du vil få råd om hvordan du selv kan træne videre og hvordan vi læser din hest. Vi kommer også gerne ud i din lokale rideklub og holder en træningsdag hvis der er interesse for det. Dette kræver blot at der er 6 heste til rådighed, mulighed for at være på en lukket bane/ridehus/fold samt remedier til de valgte træningssessioner. Dette kan være trailer, mulighed for round pen (springstøtter evt.) og/eller materialer som havestole, plastik, springmateriel, spånplader mm. til agilitybane.

Indtil videre har vi trænet (blot et udsnit):
Heste der ikke ville læsses
Heste der var bange for vand
Heste der var nervøse ved nye ting (agility)
Reach out
Kørsel med liner
Hest der var bange for at springe vandgrav
Problem med at få trense på

Hvis du synes dette lyder spændende og at du og din hest kunne være interesseret i at komme med til en af vores træningssessioner kan jeg kontaktes på mobil 2891 5413 eller via mail Carizm@hotmail.com (der vil blive træningssessioner på sjælland i løbet af sommeren også)
NB) Jeg kører også gerne ud alene hvis du er interesseret i en privat session prisen for dette er 150,- pr. påbegyndt time og 4, 50 pr. km. (taksten for kørsel er fra Hvidovre, på Sjælland og fra Sakskøbing, på Lolland)
Mvh.
Janne Jensen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HMS'ere under uddannelse
Kommentér på:
HMS'ere under uddannelse

Annonce