{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.035 visninger | Oprettet:

Kursus med Miguel Barrionevo Mester {{forumTopicSubject}}

Kursus med den spanske mester Miguel Barrionevo den 26. – 28. juni år 2009

Nu er der ikke længe til før vi får den store fornøjelse af at opleve den store spanske mester Miguel Barrinuevo her i Danmark.
Han gæster i år Viggarden nær Skibby (Sjælland), hvor Marianne Pitzner er vært og invitere både ryttere, heste og tilskuere til at opleve den legendariske dressur mester gå i aktion med ryttere og heste.

Nogle herhjemme har måske oplevet Miguel Barrionevo i hesteshows som Appasionata og Levade, hvor han har leveret flere flotte shows og optrædende. Derudover har han siden været aktuel verden over med hans eget rideshow - Pura Pasion.

Udover de mange shows verden over driver Miguel Barrinuevo et lærested for den barokke Dressur ved navn Artequus Ecuestre Centre, nær Madrid i Spanien. Et lærested og fristed for ryttere verden over som ønsker at øge deres samarbejde med deres hest.
Miguel Barrinuevo studere og praktisere kunsten ved den barokke dressur, hvor man blandt andet kan nyde den høje skoles bevægelser.
På Artequus Ecuestre Centre kan man opleve Miguel i hans daglige arbejde med hestene, han rider hestene efter principper og normer fra den gang hvor man brugte hestene i krig. Dengang var det en nødvendighed for en rytter, at kunne stole fuldt ud på sin hest i enhver situation, da hesten nemt kunne blive grunden til rytterens overlevelse eller død.
Artequus Ecuestre Centre er en af de få steder i verden, som værner om disse traditioner og som eksistere for at uddanne og opfører denne sande samarbejde mellem hest og rytter. I vores dage bruges heste heldigvis ikke i krig, men i dag opnår Miguel Barrinuevo alligevel den troskab, styrke, balance og skønhed hos hestene, for derefter at bruge det til at opnå den totale lethed i ridningen.

Miguel Barrionuevo han begyndte sin træning hos Don Luis Ramos Paul i Sevilla og senere flyttede han til Portugal hvor han var i lære hos den legendariske Mester Nuno Oliveira og senere hos Luis Valenca Rodrigues. Efter mange års træning flyttede Miguel Barrionuevo tilbage til hans fødeby Malaga, hvor han startede op på egen hånd. I begyndelsen deltog Miguel Barrionuevo i adskillige konkurrencer for, at promovere sig selv. I denne forbindelse blev han i år 1992, 1993 og 1995 spansk mester i dressur. Senere startede Miguel Barrionuevo ridestedet Artequus Ecuestre Centre nær Madrid.

Miguel Barrionuevo mener at vejen frem til den rigtige ridning, er ved at stille spørgsmål og lytte inden man kan nå frem til en konklusion. Sådan ønsker Miguel Barrionuevo også at hans elever gør, han ønsker ikke at folk gør som han siger, kun fordi han siger det, men han ønsker at eleverne oplever hvordan hans metoder virker og derfor ønsker at fortsætte træningen. En rytter kan stille sig selv det spørgsmål ”hvorfor forstår hesten ikke hvad jeg mener?” ”Hvorfor udfører hesten ikke de øvelser jeg ved den kan?”. Derefter kan nogle ryttere desværre komme frem til den konklusion, at hesten ikke egner sig til dressur. Miguel Barrionuevo siger at 99 % af disse tilfælde er det os ryttere som ikke egner os til at nå til tops i dressur. Vi er det skyldige, skyldige i ikke at være i stand til at lytte til de signaler vores heste sender til os. Miguel Barrionevo siger at hvis vi som ryttere er i stand til at kontrollere os selv og lytte til hestens signal, vil vi opleve at hesten fortæller os alt hvad vi behøver at vide for at ride den.

Alle veje fører til Rom, men kun en til eminente ridning. En vej med masser af udfordring og mange bjerge at bestige, en vej med kærlighed, indlevelse og respekt for hesten. Starter vi her vil vi begynde, at føle mere og mere sikker på at vi gør de rigtige ting og senere vil vi kunne blive belønnet med højere resultater. Så snart man er nået til det sted hvor hesten forstår os, vil vi kunne bruge dens signaler korrekt. Miguel Barrionuevo mener selv at hans største rolle som underviser er, at lære sine elever at forstå deres heste og dernæst nå resultater.

Miguel Barrionuevo har tidligere besøgt Viggarden nær Skibby og med stor succes hos de danske ryttere. Jeg tør godt at påstå, at vi er flere som virkelig har set frem til hans besøg i år. Dette kursus kan varmt anbefales at deltage på enten som rytter eller som tilskuer, da Miguel Barrionuevo kan undervise ryttere på alle niveauer og med flotte resultater.

Oplysninger og tilmelding:
Kurset finder sted på Viggarden, Vigvejen 15, Vellerup, 4050 Skibby.

Kurset koster 3000 kr. som betales forud. Her får man i alt tre lektioner - en pr. hver dag, oversættelse ved tolk, opstaldning eller foldordning. Derudover får man adgang så man kan se alle de andre ryttere og der vil blive serveret lidt tapas til rytterne efter dagens sidste lektion.

Ønsker man kun at deltage som tilskuer, så koster dette 100 kr. pr. dag.
Tilmelding og nærmere oplysninger kan ske til:
e-mail: viggaarden@mail.dk
tlf.: 4752 6000
til Marianne Pitzner
Vigvejen 15
Vellerup
4050 Skibby



Du er velkommen til at ringe/skrive til mig hvis du har spørgsmål.
Venlig hilsen
Anna Vestergaard
Annavestergaard@msn.com
Tlf.:27 11 81 16

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Kursus med Miguel Barrionevo Mester

Annonce