{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.123 visninger | Oprettet:

Ponygalop i odense - GENOPSTARTER! {{forumTopicSubject}}

Hej ponyryttere! Så kan det være ponygalop bliver startet op igen, hvis vi kan finde nok der er interesserede i at starte op! det kræver bare du har en pony, og du er mellem 7 og 18 år. Det koster 200 kr for en hel sæson, men du kan vinde pengepræmier osv. Det er i odense, og der skal trænes 1 gang inden man kan starte løb. Skriv kun hvis du kunne være interesseret, håber på at høre fra mange!!!

________________________________________
REGLEMENT FOR PONYGALOP I FPTG

1.

For at kunne deltage i ponygalop, skal man have deltaget i mindst 1 træning på galopbanen, hvor man skal godkendes til start.
2.

Hjelm med fast 3-punktsfæste, lange ridestøvler, og hvide ridebukser er obligatorisk. Dog er jodphurstøvler tilladt, med leggins.
3.

Sikkerhedsvest og sadel monteret med sikkerhedsbøjler er obligatorisk for alle kategorier. Også på væddeløbssadel er sikkerhedsbøjler obligatorisk.
4.

Pisk og sporer må ikke medtages, dog kan der tillades brug af 2-års pisk dog kun foran sadlen, og kun til at holde ponyen på sporet og ikke til fremdrivning!
5.

Tilladte bid: Alm. bid, gummibid, og tre-ringsbid. Martingal tilladt.
6.

Bandager er ikke tilladt. Gamacher er tilladt.
7.

Ved DM og SM. Rytterne skal ved personlig henvendelse møde til afhentning af dragter, vejning, samt information angående løbsafvikling, senest 1 time før programmæssig starttid. Der kan være enkelte afvigelser på de enkelte baner. Check program!
8.

Der skal på anfordring kunne vises gyldigt vaccinationskort ved afhentning af nr.dækken, samt underskrives en erklæring af forældre/ evt. værge, om brug af evt. billeder på vores hjemmeside og materiale i forbindelse med arrangementer. www.fptg.dk
9.

Ponyerne skal være i paddock senest 20 min. før løbets programmæssige starttidspunkt.
10.

Ved DM og SM. I nogle løb vejes rytterne. Ved udvejning er det kun rytterens vægt der tæller. Hjelm, sadel, trense og andre effekter bliver ikke vejet med. Ved for lav vægt kan sadel evt. medvejes.
11.

Fuldblodheste der holder ponymål må IKKE deltage.
12.

Minimumsalder for ponyer er 4 år.
13.

Kun et løb pr. anmeldelse. Efter anmeldelse er ikke mulig. Ved slettelse tilbagebetales et givent anmeldelsesgebyr IKKE.
14.

Max. 8. startende i hvert løb. Ved flere anmeldte ponyer, kommer de ponyer med, hvis anmeldelse blev modtaget først. Løbet kan deles i to. (Der kan evt. være enkelte fravigelser af antal på de forskellige baner.FVB vurderes antal startende per løb.)
15.

Opstaldning er mulig i begrænset omfang på løbsdagen, og ønsker om dette skal ligeledes være påført anmeldelsen.
16.

Rytter skal selv sørge for en hjælper på løbsdagen, hvis opgave det er at trække ponyen i paddock, til start, samt at modtage ponyen efter løbet.
17.

Der vil være flagstart eller via speaker fra tårn i samtlige løb. Ved sejr, kan der evt. gives tillæg i efterføgende starter.
Der vil være officiel starter (tårn eller ved start) ved samtlige løb, og det er starteren der til enhver tid afgør hvornår starten kan ske. Ved evt. ukorrekt start, kan starteren lade starten gå om. Starten foregår enten som liniestart eller indenfor de markerede distancer i et område på ca. 10 meter. Starteren har ret/pligt til at sætte uregerlige ponyer bagest i starten.
18.

Ved tvivl om indløbsrækkefølgen, vil der være målfoto, og hvis der ikke er målfoto er det banens dommer (repræsentant fra bestyrelsen), der afgør indløbsrækken.
19.

Voldgiften består af bestyrelses medlemmer eller personer udpeget af bestyrelsen. Voldgiftens kendelse er endegyldig.
20.

Ved sejr, kan der ved efterfølgende start evt. gives tillæg. Det er op til løbs ledelsen i de enkelte tilfælde og på de enkelte baner at vurdere dette.
21.

For FPTG er den angivne aldersgrænse for deltagelse gældende angivet i vedtægterne, med mindre andet er oplyst i proportionerne til de enkelte løb.
22.

Der kan forlanges gyldigt målebevis på en pony, hvis det skønnes nødvendigt.
23.

På DERBY dagen skal ryttere, der har kvalificeret sig i flere kategorier vælge start i kun en kategori.
I forbindelse med DERBY vil der være løb i følgende ponykategorier:

* Kat. MINI: 107 cm. Distance: 300 - 500 m. Alder mellem 7 - 12 år. Vægt under 40 kg

* Kat. 3: 120 cm - 130 cm. Distance: 400 - 700 m. Alder mellem 8 år - 14 år. Vægt 30 - 55 kg.

* Kat. 2: 130 cm - 140 cm. Distance: 700 - 1200 m. Alder mellem 10 - 18 år. Vægt 35 - 60 kg.

* Kat. 1: 140 cm - 148 cm. Distance: 1000 - 1500 m. Alder mellem 12år 18 år. Vægt 40 - 68 kg.

Islænderløb. Distance: 700 m. Alder max. 18 år. (IKKE på alle baner)

Ved de indledende løbsdage kvalificeres til Derby dagen.

De 2 ekvipager i hver kategori fra hver bane med flest point, er automatisk kvalificerede. Ved uddeling af eventuelle wildcards, er det ekvipagen med 3. højeste pointtal der går videre, derefter 4. højeste osv.

Pointene gives som følgende:

1. plads = 25 point
2. plads = 15 point
3. plads = 10 point
4. plads = 8 point
Øvrige = 5 point

På anmeldelsen skal være påført følgende:

Rytter:
Navn, adresse, telefon, alder, ca. vægt

Pony:
Navn, alder, kategori, køn, evt. race
Evt. dragtfarver og evt. ønske om opstaldning.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ponygalop i odense - GENOPSTARTER!
Kommentér på:
Ponygalop i odense - GENOPSTARTER!

Annonce