{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.236 visninger | Oprettet:

Dressur/biomekanik - Chr. Holmbæck Fyn {{forumTopicSubject}}

Christina Holmbæck gæster endnu en gang fyn, den 8.-10. april 2011.

Christina Holmbæk underviser i dressur/gymnasticering, hun har fokus på hestens fysik og biomekanik. Hendes udgangspunkt var Bent Brenderup men de senere år har hun suget viden fra andre og underviser derfor i dag ud fra et biomekanisk synspunkt.

Hendes mål er at samle hesten så den har vægten på bagparten og er let fortil. Christina vægter vejen til målet, altså at lære hesten at gå afspændt og i balance mellem hjælperne. Versader og traversader er øvelser som bl.a. lærer hesten at kippe sit bækken, så vægten kan komme mere på bagparten.

Christina er god til at formidle teorien så rytteren kan forstå og udføre øvelsen, Christina er meget opmærksom på den enkeltes ønsker og behov og det er meget vigtigt for hende at rytteren er med hele vejen.

Kurset afholdes på nordvestfyn midt mellem Odense og Middelfart, i Aarup/Ejby området.

Kurset starter fredag, hestene ankommer til stalden sidst på eftermiddagen og så er der teori om aftenen. Lørdag får alle deltagere 2 x en halvtimes eneundervisning. Søndag er der 1 x undervisning og afsluttende teori.

Prisen for deltagere med hest er 2200 kr, dette er incl. 3 timers teori, 3 x undervisning, morgenmad, frokost, te og kaffe samt boks til hesten.

Prisen for teorideltagere(uden hest) er 600 kr for hele weekenden eller 200 kr. pr. dag.

Hvis du er interesseret så er du meget velkommen til at skrive til mig her på HN, på min mail: nina_asse@hotmail.com eller ringe på tlf. nr. 2448 1562

Kurset er åbent for alle der har lyst til at vide mere om træning af heste med fokus på hestens biomekanik og indlæring.

Mvh Nina Trædholm


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dressur/biomekanik - Chr. Holmbæck Fyn
Kommentér på:
Dressur/biomekanik - Chr. Holmbæck Fyn

Annonce