{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
864 visninger | Oprettet:

Følpelsen vil ikke af? + Føl på skrump? {{forumTopicSubject}}

Hej kloge HG-mennesker!(;

Vi her fået et super skønt olymbrio-hingsteføl, og han kan bare det der med at spadsere, og ad denne grund skal han gerne på skue.

MEN - Han er føst 27 marts, og har lige nået at sætte den vildeste pels, som bare ikke vil forsvinde igen. Han skulle gerne med på følskue på VHB, men man kan ikke rigtig se hans ekseriør for hår? Har i et tip til dette problem?
Derudover er han en velfodret herre - hans mor lever super næring, så han er blevet lidt for tyk, til at kunne komme med på følskue...

Kan man slanke ham på en eller anden god måde? Hvad skal man give hoppen, og skal de væk fra græsmarken så - og hvor længe?

Pt får de græs og hø på marken...

Håber i vil hjælpe(;


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Følpelsen vil ikke af? + Føl på skrump?
  • #1   13. jul 2012 du skal ikke klippe føllet, trimme ørerne, halespidsen, flette fint og bare vaske ham. det er ikke pelsen, dommeren ser på.Der er så mange føl , der skifter pels , og tænk på hvor koldt det er !!!!

  • #2   13. jul 2012 Til følskuer, har føllene somregel en lidt ujævn og ikke pæn pels, da de ikke er så gamle. Du må bære over... Det er for synd at barbere ham.

  • #3   13. jul 2012 Havde heller ikke tænkt at trimme ham ;b Men han har bare så meget pels, at man ikke kan se hans ben ordenligt osv. ;b
    Hvad med det der "fedme"-problem? ;b


  • #4   13. jul 2012 Tror du ikke det er pelsen som snyder dig ? Eller at han bare er kraftigere end så mange andre føl ?


  • #5   13. jul 2012 du skal ikke gøre noget ved ham og hans mor smiley det skal de nok selv holde styr på
    tag ham med som han er


  • #6   13. jul 2012 Følpels er der ikke noget at gøre ved, de er jo netop føl og dommerne skal nu nok kunne gemmenskue hvilket potentiale de syntes de har.
    Så stor betydning har et følskue jo heller ikke for hesten på sigt. Det er jo bare en fremvisning af sine afkom og en vurdering med på vejen, dommerne kan jo sagtens se om den står godt, hove, benstilling osv. på trods af pelsen.

    Har dyrlægen sagt den er for fed el.
    Så længe den stadig dier ved mor, kan man jo ikke rigtig justere i det.


  • #7   13. jul 2012 Jeg har lukket mine hopper på mindre græs, bl.a fordi føllene blev alt for fede!
    De skal også med til følskue, her er så tale om DSP føl smiley
    Har også samme problem som dig mht pelsen... Men den må dommerne tage som den er...
    Mine har gået på døgnfold siden midt i maj og med det møgvejr vi holder herhjemme, så kan man jo ikke klandre føllene for deres pels smiley
    Men heller lidt ulden pels, end boksføl smiley


Kommentér på:
Følpelsen vil ikke af? + Føl på skrump?

Annonce