{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dyrelæge
  • #1   17. feb 2017 Hørsholm

  • #2   17. feb 2017 Din hest i fokus? Mener du Højgaard? Og måske nærmere Hestedoktoren (Højgaards afdeling på Sjælland)?
    Jeg bruger Hestedoktoren, og har indtil videre været rigtig glade for dem. Da jeg købte min hest tilbage i september, havde jeg allerede haft hende til handelsundersøgelse hos Ginnie tilbage i juli. Grundet noget vi fandt til handelsundersøgelsen og at jeg ikke havde set så mange heste, valgte jeg at lede videre. Da jeg kom med samme hest i september, var Ginnie også den handelsundersøgende dyrlæge, og var helt med på, at det var samme hest, hun undersøgte 2 måneder tidligere. Og efter købet og grundet en masse problemer med hesten, har jeg haft ringet en del til Ginnie, og hun har virkelig taget sig tid til at hjælpe mig. Da problemerne fortsatte, og min hest nu også begyndte at levne foder, tog jeg hende hen til dem, hvor det så var Nanna, som kom med ind over, og skulle gennemgå hende kiropraktisk og lave en gastroskopi. Jeg snakkede selvfølgelig med Nanna, men Ginnie havde allerede på forhånd sat hende ind i situationen, hvilket jeg synes var rigtig fint.
    Jeg føler virkelig, at de to dyrlæger, Ginnie og Nanna, er engagerede i hver enkelt hest og ejer. Jeg kender også andre, som har samme erfaring med Hestedoktoren.
    Selvfølgelig kan der ske noget med hesten, og hvis de har en specialist indenfor det område et andet sted, så vil jeg heller ikke tøve med at tage derhen end Hestedoktoren, men hvis det kan lade sig gøre at holde alle dyrlæge besøgende hos dem, vil det være dejligt, for indtil videre har jeg kun stiftet bekendtskab med dygtige personer hos Hestedoktoren.


  • #3   17. feb 2017 Ja det er dem jeg mener og det lyder godt smiley

  • #4   17. feb 2017 ikeyvet kører mobil hestepraksis i Nordsjælland, og de er helt utroligt dygtige!!!! dem kan jeg meget varmt anbefale

  • #5   18. feb 2017 Hvad skal du bruge dyrlægen til? Generelt eller handelsundersøgelse?

  • Vibeke A
    Vibeke A Tilmeldt:
    maj 2013

    Følger: 5 Følgere: 3 Svar: 6
    #6   18. feb 2017 Jeg har haft Helge Jacobsen i årevis. Han har aldrig svigtet, han har en dejlig rolig indvirkning på hestene. Han har sin praksis på travbanen i Charlottenlund. Jeg har hest i Nordsjælland hvor han naturligvis også færdes.

  • #7   18. feb 2017 Tusind tak for svarene og jeg skal bruge en dyrelæge generelt smiley

  • #8   18. feb 2017 Jeg har brugt Peter Sommer til Kato på et tidspunkt, han kører i Nordsjælland og er super dygtig. Dog ikke helt billig smiley

  • #9   19. feb 2017 Også super gladfor Peter Sommer

Kommentér på:
Dyrelæge

Annonce