{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
850 visninger | Oprettet:

Uofficielt Danmarksmesterskab i Bueskydning til hest! {{forumTopicSubject}}

Så er det blevet en realitet! Det første uofficielle Danmarksmesterskab i Mounted Archery (bueskydning til hest) "HBADK OSHEE Cup" er nu lagt fast i weekenden 26.-27. august 2017! smiley

Det bliver en forrygende weekend med forskellige klasser af varierende sværhedsgrad, så der vil være noget for både nybegyndere og øvede, unge som gamle og der arbejdes fortsat på flere aktiviteter og showindslag!

Lørdag vil der være en enestående mulighed for kursus i bueskydning til hest som varetages af svenske Mats og Ylva fra Dalecarlian Horse Adventures, der har stor erfaring i afholdelse af kurserne og konkurrerer internationalt! Der er begrænset antal pladser og først til mølle!
smiley

Derudover vil der lørdag være stiftende generalforsamling for den danske landsforening for bueskytter til hest (HorsebackArcheryDenmark -"HBADK") og vi inviterer alle der har lyst og er nysgerrige omkring denne nye og spændende form for ridesport!

Søndag vil være konkurrencedag og man har mulighed for at nyde både nybegyndere og de mere erfarne i høj fart -eller endda selv deltage med din egen hest i kampen om at blive uofficiel Danmarksmester!

Se mere på følgende link og hold øje med alle de spændende opdateringer!
https://www.facebook.com/events/179030329287342/


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Uofficielt Danmarksmesterskab i Bueskydning til hest!
Kommentér på:
Uofficielt Danmarksmesterskab i Bueskydning til hest!

Annonce