{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
574 visninger | Oprettet:

en artikel - er den god nok??? {{forumTopicSubject}}

så er jeg egentlig kommet frem til at artiklen der skal sendes til aviser mm. skal være nogenlunde som denne her..

Men hvad syntes i om den???

Voksne damer med små ponyer.

Minimule.dk slår dørene op til en rigtig spændende weekend, hvor hygge, oplevelser og konkurrencer er i højsædet. Minimule er en landsdækkende hygge forening for alle ponyer, uanset afstamning, farve og køn, max 110 i stg.

Foreningens formål er at give de små et bedre liv, med udfordringer og mulighed for at møde ligesindede via. arrangementer rundt om i landet, hvor vi konkurrere i forskellige klasser.

Igen er mulighederne mange, når voksne damer samles med deres helt små heste og ponyer i weekenden d. 4. - 5. august fra kl. 10.00, på dyrskuepladsen i Skalborg nær Aalborg.

Kom og se os blive udfordret af de kære madglade ponyer, som jo synes at græs og gulerødder, i agillity, er til for at blive spist. Evner dig og din pony muligvis at ignorer en lækker gulerod og det grønne, så kom og deltag. Eller håber du på et syn for guderne? Så stil op hos tilskuerne, for sjovt det bliver det, hvem mon vinder, pony eller ejer?

Hele weekenden vil der skiftevis være forskellige konkurrencer som du og dit kæledyr kan deltage i, så som mønstring og bedømmelse, agilitybane i 2 sværhedsgrader, kanin / katte hop og smådyrsagility. Hvis der er interesse for det, vil der også blive afholdt trav og galopløb

Minimule.dk har igen planlagt et arrangement, hvor der sker rigtig mange forskellige ting, ud over at der er konkurrencer for de små ponyer, er der også mulighed for at kigge og røre ved dem, samt for børnene mulighed for at få en ridetur eller en tur i ponyvogn.

Der er desuden også mange andre racer af dyr, så som katte, kaniner, marsvin mm. Alle er velkomne med eller uden deres kæledyr hele weekenden, men det er kun søndag der er decideret konkurrencer for alle dyreracer.

Så har du et kæledyr, du gerne vil opleve en anderledes og hyggeligt arrangement, der indeholder ting som kanin / katte hop og smådyrsagility, så er der stor mulighed for dette.

Henny Hove der er en kending inden for avlsforbundene, hvor hun har været med til at dømme mange forskellige racer til kåringer kommer lørdag og bedømmer de små heste og ponyer, samt søndag er det alle racer heste, ponyer og æsler mm. uanset om den er renracet eller blanding, der står for skud.

Der vil også være mulighed, for at gøre et godt køb af brugt rideudstyr, da der også afholdes loppemarked for ting til dyr, så har du noget du gerne vil sælge/bytte eller købe, har du stor mulighed for det.

Så har du en kærlighed til dyr, er dette arrangement lige noget for dig og din familie, du kan se mere på www.minimule.dk under arrangementer (før høst weekend), hvor du også kan tilmelde dig og dine kæledyr.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  en artikel - er den god nok???
Kommentér på:
en artikel - er den god nok???

Annonce