{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
602 visninger | Oprettet:

Mennesker kan fejle ja - men... {{forumTopicSubject}}

I forgårs havde vi doktor dyr ude til Freja. Da jeg kom derned haltede hun helt vildt på venstre bagben, gik på tåen og ville helst slet ikk støtte på benet. Øv øv tænkte jeg, vi tog hestene ind for at se lidt på hende, og i samråd med udlejer blir vi enige om at når hun nu kun haltede så lidt om formiddagen at det ikk engang havde været værd at skrive hjem om - ja så måtte doktor dyr hellere komme ud jo

Klokken er 15.58 da jeg ringer så det er jo selvfølgelig vagtdyrlægen der skal ud. Øv tænker jeg- jeg er ikk glad for andre end min egen for vi har nogle negative oplevelser med et par enkelte, og det ahr vi ikk haft siden vi skiftede hertil. Nåh men hvem det så var - ja det var så den dyrlæge. Nåh siger jeg så, ja det er jeg nu ikk glad for må jeg erkende, men dyrlæge var altså nødvendigt selvom han spurgte om jeg ville løbe an på at vente til næste morgen hvor min egen så kunne komme. Nej det tror jeg ikk går.

Jeg tænker egentlig hmm det virker som en rigtig slem kodeledsforvridning... Men men men...

Doktor dyr ankommer, og sys hoven er lidt varm og vil tjekke for hovbyld. Det er helt fint selvfølgelig. Præcist hva og hvor meget han tjekker kan jeg ikk se da jeg står og holder hesten så han kan komme til. Men han mener så ikk at der er en hovbyld - hva så med kodeledsforvridning spørger jeg så

Nåh jo men hesten havde da væske i sener og led mente han at kunne se. Nåh men han kører så igen og jeg undrer mig en del over at hun så ikk får noget smertestillende, fordi den røde fik da hele hans ben var hævet selvom han ikk haltede ret meget til smerterne. Men jeg skulle så køle af og gøre ved. Fair nok.

MEN...

I dag skulle udlejer alligevel ha smed - jeg undrede mig over at hævelsen mv ikk var bedre i går end i forgårs, og vi aftaler at udlejer hører vores smed ad om ikk det kan være en hovbyld alligevel. For udlejer siger at doktor dyr kun tjekkede tåen på hesten for byld Nåh tænker jeg så. Jamen når hesten går på tåen for at aflaste så er det vel ikk yåen bylden sidder i efter min mening

Smeden ankommer og får kigget på hesten hvor på svaret lyder - jo det er en hovbyld, den sidder bag på hoven og IKKE i tåen. Den er nu sprunget af sig selv. MEN det må IKKE afkøles, det SKAL ha varme, og desuden må hun heller ikk stå inde som beordret fra doktor dyr for der er flere bakterier i hende hov end på folden!

Så tænker jeg lidt at jeg sys det er dårligt at doktor dyr ikk har tjekket hele hoven da han var her. Havde han tjekket hele hoven igennem virker det til han ikk ville kunne ha undgået at opdage den. Jeg ville selvfølgelig selv ha påpeget det hvis jeg havde kunnet se han ikk havde gjort det. Men Freja har lidt ben problemer så jeg ville helst stå med hende selv når han rodede og regerede deromme...

Jeg kan mindes her på nettet på et tidspunkt at have læst at dyrlæger såvel som reg. smede skulle ha en forsikring der dækker hvis de laver fejl o.lig. når de er ude så ville egentlig høre om der er nogen der kender noget til dette?? Og hvor vidt man kan klage over en dyrlæge et eller andet sted??

Jeg har det lidt led ved at skulle betale en regning for en fejldiagnostisering - plus en helt forkert behandling, når staklen ikk engang får noget smerte stillende el. lig.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mennesker kan fejle ja - men...
  • #1   12. okt 2007 Jeg mener slet ikke du skal betale noget, hvis han ikke har tjekket hele hoven. Det virker dybt uproffesionelt af dyrlægen : O

  • #2   12. okt 2007 Det er simpelhten for dårligt! Det kan jo ikke passe, i skal betale for ingenting ? Jeg ville evt få en anden dyrlæge derude , som havde et godt ry, eller en du er 'tryg' ved, ud at kigge på din elskede hest, og så give den anden en ordenlig skideballe. Vi gjorde lignende.
    De troede min hest havde kværke, og gav den noggle sprøjter imod det. Det skal lige siges jeg var på ferie. Min træner blev selfølgelig gal, og beordrede dem til at tage en svabeprøve først, men de var nervøse for vi ikke ville betale, men gjorde det så alligevel, og så var den SLET ikke syg! For ringe altså,.


    LAd hver med at lade dem slippe afsted med det..


  • #4   12. okt 2007 du skal have på skrift fra smeden af det var en hovbyld bagerst, og så skal du kontakte dyrlægerne (kontoret) og sige at du IKKE betaler den regning, for dyrlægen der var ude fejldiagnoserede, OG gav den forkerte behandling, fordi han ikke undersøgte hoven ordenligt...

  • #5   12. okt 2007 Tina S - ja jeg kender det alt for godt det med en sjusket dyrlæge . Jeg havde dyrlæge til Fie (fordi jeg synes hun var stram i lænden . Han var keopraktor og så kunne han jo lige knække hende i gennem) han stod og så lidt på hende. Det kunne ikke gøres med keopraktik hun var halt . Nå det blev så til sertestillende. en masse blokader og røntgen . Stakkels hest .. ´:S det viste sig så her for 3-4 uger siden at hun havde forskubbet hoften en smule. Intet slemt. Men jeg kunne have sparet 5000 kr på dumme doktor dyr og kørt hende til en keopraktor selv fra starten :S ihh .

    Håber i finder ud af en løsning. Så du ikke skal betale. Jeg er ked af at jeg sku ihvertfald . Men jeg vidste så heller ikke at der måske var et andet alternativ?

    held og lykke med det hele smiley


  • #6   12. okt 2007 enig med Kine

  • #7   12. okt 2007 Det har jeg også prøvet.. Min pony var stok halt en dag da jeg kom.. Vi lod ham stå i boksen og ringede efter min far.. HAn så ikke ud til at have ondt da han stod i boksen, så vi besluttede at vente med at ringe til dagen efter, for så skulle vi ikke betale ekstra.. Nårh vi kigger så ud til ham nogen gange i løbet af aftenen, for at sikre os at han ikke havde ondt.. Så da vi kom derud ved en 8 tiden, havde han så ondt at han ikke rigtig kunne stå i boksen heller.. Nårh vi ringer til dyrlægen og der kommer en ud, som ikke har specialiseret sig i heste.. Hun mærker på hoven, og siger hun tror det er en hovbyld, men hun vil ikke negynde at skære i hoven, for hun ville kun gøre skade end gavn.. Det er også fair nok.. SÅ han får smertestillende, til resten af weekenden, og mandag ringer vi så til en hestedyrlæge der ´kommer til nogle andre i rideklubben.. Så går jeg lige på toilet da jeg venter på dyrlægen, og da jeg kommer ud igen, er han kommet og min pony står på staldgangen. Han spørger hvilket ben det er, og jeg svarer at det er v enstre forben.. Han beder mig løbe med den, og siger så den ikke halter, hvilket den gør, men ikke så meget som tideligere, da den stadig er påvirket afsmertestillende.. Han siger så han har mærket på benet og i hoven, men han har ikke gjort det mens jeg var der, og inden jeg kom vidste han ikke vilket ben det var!! Han siger så jeg bare skal skridte 14 dage, og så er den fin igen... Torsdag ringer jeg så til smeden,. som skærer lidt rundt i hoven, og finder en stor hovbyld..
    Godt jeg ikke stolede på dyrlægen.. Vi betalte ikke for regningen, fordi vi ringede og sagde det var forkert det han havde sagt..


  • #8   12. okt 2007 Nej men hvordan undgår jeg at betale? Jeg skal vel gøre et eller andet og jeg har tjekket klagemulighederne og dem er der slet ikk nogen af desværre.

  • #9   12. okt 2007
    Jeg er simpelthen så gal at det er ubeskriveligt!

    Selvfølgelig kan mennesker da fejle og den slags - desværre osse dyrlæger. Men når han kun tjekker 1/3 del af hoven giver det sig selv man ikk er sikker. Det nærste der undrer mig er sådan set at jeg fortæller ham jo at hun går på tåen for at aflaste - og som jeg siger, så er det jo nok IKKE tåen bylden sidder i hvis hun aflaster med tåen vel!

    Dernæst er manden specialiseret inden for heste for det ikk skal være lyv!

    Jeg vil simpelthen ikk betale for det - men jeg vil heller ikk ende i RKI- og som sagt klagemyndigheder er der intet af. Og jeg tror roligt jeg kan regne med de ikk siger - jamen du skal da ikk betale. De tager næsten det dobbelte af min normale dyrlæge som osse er specialiseret inden for heste- her har jeg ikk tidligere haft problemer. Manden har endda selv heste osse!!

    Jeg ved godt jeg sagde at jeg troede det var en kodeledsforvridning i starten- men da han siger hovbyld giver det med støtten på tåen jo mere mening end koden. Men forstår så bare slet slet ikk at han som uddannet specialist med heste tjekker tåen som det første og slet ikk resten. Jeg havde da startet med ballen og stråle evt. Alt det bageste på hoven.

    Jeg er SÅ GAL!!!!

    Jeg har nu smset til min smed for at høre mo han ved hva jeg kan gøre, samt om en evt udtalele fra ham.


  • #11   12. okt 2007 Charlotte E: det er ikk nødvendigt jeg har en gummi boot fra dengang den røde havde hans byld samt joden- ellers har jeg tapen til det.

    Jeg har ikk tlfnr til dyrlægen og er nødt til at vente til mandag i stedet og ringe til selve klinikken.


  • #12   15. okt 2007 Du skal bare sige til dem at du langtfra er tilfreds med den behandling din hest fik.. Du skal sige at du overhovedet ikke fik den vejledning, som du egentælig forventer når du ringer efter en dyrlæge..

Kommentér på:
Mennesker kan fejle ja - men...

Annonce