{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
675 visninger | Oprettet:

Pony, pris? For sjov.. {{forumTopicSubject}}

Min far render hele tiden og spørger hvad man kan få for min pony, og er egentlig os lidt nygerig smiley
Hun skal først sælger til Januar 2009, så skal ikk bruge det til noget er bare nysgerrig smiley

Hun er en fjordhest, hoppe, født år 2001, gul uden aftegn og har fået hingsteføl i 2004. Hun er 141 cm. med sko, så max 2'er. Dog står der i hende tyske(bordeux) hestepas at hun er 142, så hun skal ommåles hvis man skal starte større konkurrencer.
Hun går ca. lc niveau i dressur, har startet Lc1 og Lc2. Hun kan gå til biddet i alle 3 gangarter, gå i rigtig galop, bøje og stille sig, er begyndt sidebevægelser i skridt og trav, men det skal trænes en del endnu, er begyndt at træne travøgninger som hun laver rigtig fint, og er god til forskellige tempo i alle gangarter. Går let for hjælperne, er ikk en hest der skal rides for hård hånd, og hun reagere også godt for benene.
I spring er vi lige begyndt at springe la-baner til træning, men er mest sikker i lb-højderne. Hun er god til svære vendinger, buede spor osv.. Springer næsten uden og kigge, er ikke bange for noget, har sprunget vandgrav, plastikmur mm.. Hun stopper aldrig fordi hun er bange for springet. Til stævner løber hun nogen gange rimelig stærkt, så jeg rider med 3-rings bid på hende til stævner.
Har startet 2 jagter med hende, det gik fint, men hun løber meget stærkt, og hun har et stærkt flokindstinkt, så man for hende ikk ret langt væk fra de andre xD
Har også redet tærren (træning) på hende, hvor hun sprang alt uden at tøve i 70 cm. højde. Sprang træstammer, stengærde, grøft med og uden spring over, banket, og meget andet. Har også sprunget vandgrav som man springer ned i, hun skulle lige kigge lidt første gang, men sprang i og galoperede igennem til sidst, mange gange.
Hun skal fodres helt korrekt, for hvis hun får for meget krudt foder, går det lige i hjernen på hende, og hun fiser afsted, men hvis ikk hun får nok, bliver hun halvdoven på springbanen, så det er med at finde den gyldne middelvej smiley

Spørg hvis der er mere? smiley


Kom med et gæt hvad i mener man kan få for sådan en pony.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Pony, pris? For sjov..
Kommentér på:
Pony, pris? For sjov..

Annonce