{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.224 visninger | Oprettet:

Hamp kan redde miljøet {{forumTopicSubject}}

Siddder og læser om hampplanten, altså den man også laver hash af.
Den fåes også i en udgave, hvor det euforiserende stof er så mikrolille en andel, at du skal ryge en bigballe eller to bare for at få en lille virkning.
Det kalder de industrihamp, og det er det hampstrøelse er lavet af.

Men jeg læser at det også kan bruges til brændsel (blandt mange andre ting), og idet at hampen gror hurtigt og dækker for ukrudt (=ingen sprøjtning nødvendigt), og ikke har behov for gødning, og iøvrigt efterlader jorden sund og luftig, samt omdanner Co2, så er den en fantastisk plante for miljøet.

Der står...:
1 hektar kan erstatte 4 hektar skov i forhold til papirmængde, der kommer ud af det i sidste ende.
Og...:
Et areal på størrelse med Kuwait tilplantet med hamp kan dække hele verdens behov for brændsel. Ethvert land kunne ved tilplantning af mindre arealer, blive selvforsynende med miljø ufarlig brændstof.

http://www.dsgnet.dk/Sites/jacart/Hamp-produkter_fra_en_gammel_plante.asp
Det var her jeg fandt det men har læst lignende andre steder.

Industrihamp kan bruges til mange ting.
Strøelse, papir, brændsel, benzin, isolering, et specielt plast-agtigt materiale, tøj og tekstil, reb, olie, salver, foder og meget mere.
Den euforiserende hamp (hash) kan bruges som medicin til feks scleroseramte, hvilket den på en måde også bruges i dag, bare som syntetisk hash, selvom den ægte vare er langt bedre for dem.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hamp kan redde miljøet
  • #1   26. okt 2009 Kom til at tænke på hvis det blev brugt som benzin, og man gik og inåndede det smiley Alle ville gå rundt i sårn lille rus, en meget sjovere verden smiley

    Eii fis i en hornlygte smiley
    Nat HG smiley


  • #2   26. okt 2009 ja det har dem på staden og thy lejeren råbt om i mange år... har en del ting som er lavet af hamp.. er tidligere eks ryger, så har studeret en del i det hehehe

  • #3   26. okt 2009 Ja hvis det var fjolle-hamp ;o)

    Men ham der Henry Ford der opfandt bilen, han havde faktisk indstillet sig på, at brændstoffet skulle laves af hamp.
    Men så var der nogle oliebaroner der synes de skulle tjene penge på det der fandtes i deres jord, og derfor bruger vi stadig råstoffet olie til benzin.
    Tænk hvis vi afskaffede det... så kunne USA ikke kriges med Irak-landende


  • #5   26. okt 2009 sådan man!
    det er noget jeg godt kan li smiley


  • #6   26. okt 2009 Lyder da dejligt smiley
    Men hvordan pokker kan man bruge euforiserende hamp som medicin...?


  • #7   27. okt 2009 Bambus kan også redde jorden smiley Har lige læst om at man er begyndt at lave møbler af bambus fra bambusplantager, hvilket gør at man ikke har brug for at fælde så mange skove. For som mange ved vokser bambus super hurtigt, så derfor kan man få mere træ ud af et mindre areal smiley

  • #8   27. okt 2009 Det er noget med, at den eurofiserende hamp (hash, cannabis) dæmper de spasmer, som mange sclerose ramte døjer med.
    Man giver det også til kræft- og AIDS.ramte.

    Hash er selvfølgelig ikke noget man skal anbefale at ryge eller indtage, men sammenligner man med alkohol, så er der ikke noget, der er værre end den anden. Forskellen er nok mere, at hash er ulovligt og alkohol er frit tilgængeligt (næsten). Når man siger, at hash leder til hårde stoffer, så hænger det mere sammen med, at hash sælges de samme steder som de hårde stoffer.
    Afkriminaliserede man hash, så det kom væk fra de hårde stoffer, så var overgangen fra det ene "produkt" til det andet jo ikke så ligetil.
    Det samme ville være, hvis man kun kunne købe bajer hos en pusher, der også solgte ekstasy, speed og LSD... på et tidspunkt vil han sikkert give dig en prøverabat på noget af det hårde narko, for du skal da lige prøve noget der er sjovere end øl.

    Det er først for nyligt, at industrihamp (den der ikke er euforiserende) er blevet lovligt at dyrke herhjemme, men det lader til, at der er idéer igang på hvordan hampen kan bruges, så man kan lave en række bæredygtige produkter, der samtidig ikke belaster miljøet.

    Det kan man jo så være med til at udbrede.
    Feks har Levi's lavet en række jeans, der er lavet af hamp.

    Bambus er også et rigtig godt produkt for miljøet. Den gror så ikke så godt herhjemme som industrihampen (snyd, for så kunne vi have bambusskove med panda bjørne hæhæ), men kan eksempeltvis også bruges til tekstil.
    Har set nogle der solgte bambus t shirts, og de skulle efter sigende være silkebløde.
    Også hamp giver et dejligt blødt og SLIDSTÆRKT tøjtekstil.


Kommentér på:
Hamp kan redde miljøet

Annonce