{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.186 visninger | Oprettet:

Se om du er for tung til din hest/pony {{forumTopicSubject}}

Her er hvad forskere har regnet ud:

Forskerne baserer deres konklusioner på detaljerede målinger taget af otte heste, der blev redet, mens pakning alt fra 15 til 30% af deres kropsvægt. Hestene varierede i størrelse fra 400 til 625 kg (fra 885 til 1375 pounds).

Ved gennemførelsen 15 og 20% af deres kropsvægt, hestene viste relativt lille indikation af stress. Det er, når de blev pakning vægt på 25%, at den fysiske tegn ændret sig markant, og disse blev forstærket under 30% belastning.

Hestene havde mærkbart hurtigere vejrtrækning og højere hjerte rum, når de udfører tack og rytter på 25% eller mere af deres kropsvægt. En dag efter trav og cantering med heftig vægte, hestenes muskler viste en langt større ømhed og stramhed. Disse heste, der var mindst ondt af udøvelsen havde bredere kam, den del af en hests ryg ligger mellem deres ribben og kryds.

Baseret på disse resultater, anbefaler forfatterne til rapporten, at heste ikke belastes med mere end 20% af deres kropsvægt. En 545-kilogram (1200 pund) hest, så ville være bedst ud regnskabsmæssige ikke mere end 109 kg (240 lbs) af kurs og rytter.

Interessant nok har denne forskning fra Ohio State University Landbruget Technical Institute indgået med samme vægt retningslinje, at den amerikanske Calvary Håndbøger af Horse Management offentliggjort i 1920.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Se om du er for tung til din hest/pony
Kommentér på:
Se om du er for tung til din hest/pony

Annonce