{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
953 visninger | Oprettet:

Så mistede vi vores maskot. :/ {{forumTopicSubject}}

Jae, den her 'ferie' har både været god og dårlig..

For at starte lidt fra start af, så gik den jeg rider for i gang med at rive stalden ned indvendigt for et par uger siden. Dermed kom alle hestene ud på fold.. Foldens lille Maskot Bitten, kom med følhoppen og føllet ud på græs.. Dette gik så rigtig godt og alt var fint..
Så skulle hoppen til inseminering, så føllet og hoppen blev læsset i transporten, da vi så vendte os om, så stod Bitten næsten oppe i lastbilen, hun var helt klar til at tage med.. Dog kunne det iikke lige lade sig gøre, så vi trak Bitten ned og ind i stalden, hvor min ridehst Linette var kommet ind i en boks..
Det gik så godt, og Linette og Bitten var konstant omkring os..
Bitten er som en anden hund, hun går løs rundt på gården og gå ind på folden når hun vil.. Så når jeg trak Linette ud for at sadle op stod Bitten ved siden af, og når vi red gik hun rundt på ridebanen.
Så skulle vi så til stævne hvor vi kørte i onsdags.. Så Linette skulle afsted, sammen med gårdens to andre rideheste.. Så nu var Bitten tilbage, og de 4 andre heste der gik på døgnfold, hvor hun kunne gå til og fra som det passede hende..
Vi kørte til stævne og ejeren af gården kørte hjem igen om aftenen.. Torsdag og Fredag var han hjemme og Bitten havde det godt og gik ude med flokken.
Han tog så op på stævnepladsen igen Fredag eftermiddag.. Naboen skulle så passe hund og katte og lige tjekke til Bitten..
På Mors skulle vi jo så til rytterfest og lige inden vi skulle derop ringede naboen, de havde været ude og tjekke sidst på formiddagen og der gik hun rundt og græssede i nærheden af stalden.. Da de kom igen sidst på eftermiddagen lagde hun inde i stalden på et stykke plastik og var død... Det var ikke lige den bedste nyhed at få inden man skulle til fest.. Vi sagde til naboen han ikke kunne gøre andet end at lade hende ligge, da der var køligst i stalden og daka vil komme mandag..
Da vi så kom hjem skulle vi jo have hestene ind i stalden, og man ville bare ikke kigge, men man kunne jo ikke undgå at se den lille pony der lagde der på gulvet..

da vi gik hen for at se lidt på hende, kunne man se hun bare var faldet om.. Bagbenene lagde bagud og forbenene var under hende, så hun havde højst sandsynligt fået et hjertestop og bare faldet forover.

Vi kan ikke lade være med at have i hovedet, at hun måske har følt hele verden omring hende stille og roligt forsvandt.. Det er bare så trist det skal ske, og så lige dagen før vi kom hjem med HELE flokken.. Følhoppe og rideheste og det hele..

Men nu fik den lille pony fred.. Vi er ikke helt sikker på hendes alder, men hun har været omkring de 30 år..

Undskyld det blev lidt langt, måtte bare lige ud med det..
RIP - Bette Bitten.. - ponyen der stod i krybben for at være lige så høje som alle oldenborgerne i stalden..
(link fjernet)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så mistede vi vores maskot. :/
Kommentér på:
Så mistede vi vores maskot. :/

Annonce