{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
580 visninger | Oprettet:

Historie-Hva syns i? {{forumTopicSubject}}

Er ved at skrive en historie vil lige høre om den er god eller gider jeg ikk skrive videre =P

<B>Don't forget me</b>
Det var en nat i oktober, i stalden hvor der normalt herskede ro på denne tid var der stor urolighed, den smukke New forest hoppe Belladona skulle til at fole, hun var efter den meget velgående Beltrix, som havde vundet både nationale og internationale stævner i ridebanespring. Nu lå Belladona i halm og gispede efter vejret. Pludselig kom føllet ud det var et smukt rødbrunt hingsteføl, som Belladona havde født.
Belladonas ejer Mia, en lille pige på 8 år, havde overværet folingen sammen med sin far Peter som var Berider på ´Bakkegården´ de åndede nu lettet op over at det havde gået så godt med folingen sidste år havde de mistet føllet pga. iltmangel men den lille hingst så nu ikke ud til at mangle noget, han lå i den rene halm og kiggede op på sin mor som var i gang med at slikke ham.
Mia kunne slet ikke få øjnene fra det smukke føl og hun forstillede sig selv ride ham, når han engang blev stor nok, for det var nemlig hendes fødselsdags gave fra hendes far og mor, de havde betalt for at Mias gamle pony Belladona skulle i fol med hingsten Diablo, som var en særdeles smuk brun hingst.
Den lille hingst prøvede at rejse sig op med sine lange tynde ben, de vaklede lidt men han fik hurtigt styr på dem ” Det er en stærk lille hingst du har fået, Mia” sagde Mias far Peter, ”Ja” sagde Mia ”han bliver svær at slå” forsatte hun ”ja, det gør han, hvad skal vi kalde ham?” Mia sad et øjeblik og kiggede på hingsten, han diede nu ved sin mor og hans lille hale svingede lystigt rundt, hun vidste hun aldrig vil glemme denne nat hvor en lille hingst blev født i Bakkegårdens stalde.
Nu viste Mia hvad han skulle hedde ”Far” sagde hun indtrængende ”han skal hedde ´Glem ikke mig´” Peter tænkte lidt og sagde så ”det er et flot navn, skat men syns det skal være engelsk, hvad mad ´Don’t forget me´ hva siger du til?” ”Don’t forget me,” Mia smagte lidt på ordene ”jo far det er det perfekte navn ´Don’t forget me´”


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Historie-Hva syns i?
Kommentér på:
Historie-Hva syns i?

Annonce