{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.256 visninger | Oprettet:

Hævet i koden og ned i ballen. {{forumTopicSubject}}

Ja vi har den her 8 årige hoppe som stod med et betonben i går aftes. rigtig meget halt og ville ikke ud af boksen. Dr.dyr blev kontaktet her i formiddags, og hun skulle stå inde. Begyndte hun at boksvandre skulle hun ud. Det kom hun så og da hun kom ind her til eftermiddag var hun stort set rentgående og faktisk ikke hævet.

2 timer efter hun er kommet ind er hun hævet og vil helt bare stå og hvile på bagbenet som det er galt med.
Hun vil ikke ud, men det kom hun altså fordi vi skulle se på det.
Hun er hævet i koden men slet ikke varm der overhovedet og ikke øm. Hun er derimod helt vildt hævet nede ved ballerne, så meget at den bløde kant på siden af ballen ind mod det anden ben har sluppet huden og den runde del af ballen over hoven er hævet ud over. Hun har sur stråle har jeg opdaget og en smule muk, men ikke mere end det normalt er lige i starten når det begynder. Hun er varm i kløfterne i hoven og vil bare stå og hvile på benet. Ikke sur eller noget men bare øm. Hun var på dupperne da hun skulle ind så hun stejlede og spiser fint, så hun er ved godt mod.

Dyrlægen kommer i morgen formiddag og giver den anden hoppe en sprøjte mod abort og kigger selvfølgelig også på hende her.
Men det kunne da været rart hvis der var nogen som havde en anelse om hvad det kunne være, vi har selv haft alt det her i tankerne. ( det er noget vi ved noget om, vi har ikke haft noget i tankerne vi ikke har forstand på)

Hovbyld som forsager en slem betændelse.
rigtig sur stråle som også er skyld i noget betændelse af en art.
Mukken som har spredt sig og er gået længere ind.
Hun har en lille revne i mellem ballerne som måske også kan forsage det. Men vi syntes bare ikke mukken eller revnen er slem, det er ikke sår eller noget hævet der.
Vi tænkte først hun havde vredet om igår, men det er ikke i koden hun er varm eller øm.

Det er bare så synd for den lille basse smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hævet i koden og ned i ballen.
  • #1   5. jan 2012 Ja nemlig, det er simpelthen så træls. Vi har haft en hest i stalden som havde en helt hævet ben på grund af mukken, så det er vi ops på, det ser bare slet ikke så slemt ud som det gjorde.
    Men ja må vente til jeg får svar i morgen smiley


Kommentér på:
Hævet i koden og ned i ballen.

Annonce