{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Åben Mund
  • #1   12. apr 2012 Ved du overhovedet hvorfor, hesten åbner munden? smiley

  • #2   12. apr 2012 Ja har du snakket med dyrlæge om det?
    Det kan være tænder eller kæbe der generer smiley

    Min åbner også mund og dyrlægerne siger der ikke er nogen grund og hun ikke har smertere smiley Men har købt en trense med tilbagetræk og det har hjulpet meget! Prøv evt et tre-delt muffebid (ved godt det larmer af helvede til)

    - Maiken Gøte


  • #3   12. apr 2012 Ville måske undersøge bidet, tænderne, ryggen, sadlen og måske kigge på om din ridning kan have noget at sige..

    Red en, som også åbnede munden, fordi han fra han blev tilredet, aldrig havde fået lært at suge på bidet og derfor åbnede..

    Men at han bliver stærk i nakken og tager bidet, så lyder det til der er noget der gør ondt eller på anden måde er MEGET ubehageligt.


  • #4   12. apr 2012 Jeg snakker ikke om at få det tjekket smiley

    Se 6.20: http://www.youtube.com/watch?v=Y3XWMMSSv60&feature=my_liked_videos&list=LL1idOUxHzK7Zd-4XRaLRCiA


  • #5   12. apr 2012 Nej men det er bare om du har fået bekræftet om han IKKE har problemer bare for at være sikker smiley
    Det er mere for din egen og hestens skyld smiley

    - Maiken Gøte


  • #6   12. apr 2012 Der er højest sansynligt noget galt, med hesten eller din ridning. Har du tendens til at tage.hårdt?

  • #7   12. apr 2012 det kan være den er skæv i kæbe, tungeben eller nakke! prøv evt Equine Touch! det er super godt til sådan noget smiley

  • #10   12. apr 2012 Det kan der være mange grunde til.Det kan være tænder, forkert bid, hård hånd, osv.
    Der kan være rigtig mange ting! !

    Dog kan du IKKE gå efter den video Signe Olsen linker til. Den er ikke korrekt, Det er det samme med myten om todelte bid der slår op i ganen. Det passer heller ikke.
    Se evt. artikel og video af bidspecialist fra Bluebarry Hill. Der forklare de om de myter og afliver dem.

    men start med at få tjekket tænder.
    Hvornår har den sidst fået ordnet dem ?


  • #11   13. apr 2012 Hej, tusinde tak for alle de dejlige indslag, hvis jeg viste hvorfor han åbner munden ville jeg ikke skrive. Jeg fik ordnet tænder på ham for under et år siden, han har ikke gjort det hele tiden, og han gør det med alle der rider han så det er mærkeligt hvis det er ridningen. Hvis jeg rider den frem til hånden løber den af h****** til har jeg prøvet, måske forkert bid, men kan det så godt lige pludselig blive forkert når han har været van til det i over 1 år?

  • #12   13. apr 2012 Når en hest kan tage biddet og løbe, er grunden ofte, at biddet ligger for højt i munden på den. Når jeg kigger på ride-billederne i hestens profil, kan jeg se at du rider med meget stramme tøjler, og samtidig passive hænder. Hesten bruger dermed de forkerte muskler i nakke og hals, og det kan du bl.a. se ved at den ikke strækker sig frem, når du løsner tøjlen. Nu ved jeg ikke, hvor nye billederne er, men her åbner hesten også munden. Jeg vil mene, at du skal spænde biddet lidt længere ned, samt løsne tøjlerne.
    Et næsebånd "løser" måske umiddelbart problemet for dig i et stykke tid (ved at du bedre kan holde den), men det hjælper ikke hesten, som blot prøver at fortælle dig, at der er noget galt.


  • #13   13. apr 2012 Ej hvor sjovt! Hej Camilla!
    Ja så er det jo en næsten hesteekspert der rider hesten! Har du prøvet at spørge Lisa nu når hun er der hver anden eller fjerde torsdag? (eller har de ikke det på rideskolen mere?)


  • #14   13. apr 2012 Hej Jaenne.. Selvfølgelig er der en grund til at han gør det, men syntes det er vild du dømmer på det billede, efter som det er taget 1 gange jeg rider ham og der havde jeg ikke redet i 3 år, så er alle vel lidt spændt.. hvis jeg løsner næsebåndet kan jeg slet ikke styre ham.. men vil prøve det med at spænde bidet ned.. det har jeg ikke prøvet..

    Hej Maiken.. Griner.. jeg er ikke i Løgstør mere det blev alt for dyrt og ridehallen er optaget.. men overvejer at få ham tjekket næste gang dyrlægen kommer hvis alle disse forslag ikke hjælper..


  • #15   13. apr 2012 Camilla R: Det er bestemt ikke skrevet i nogen ond mening, eller for at "dømme dig". Det er kun skrevet som en hjælp til dig.

  • #16   13. apr 2012 Jeanne N. Det ved jeg.. men jeg syntes bare det var en vigtig faktor hvis jeg skal dømmes efter dette billed..


  • #17   15. aug 2012 Hej Alle.. ville bare dele min oplevelse med jer,, jeg har fået gennem tjekket min hest og han havde skævt tungeben.. så i morgen kan jeg ride efter den er blevet rykket på plads..


Kommentér på:
Åben Mund

Annonce