{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
796 visninger | Oprettet:

(horwrse) UNDGÅ SNYDERNE {{forumTopicSubject}}

Tænkte at dette er et emne flere brugere kan få gavn af, tilføj bare jeres gode punkter også!

Hver kritisk
Får du et tilbud, der er for godt til at være sandt, er det sansynligvis snyd. Lad være med at tro at nogen er naiv nok til at give nyx, græskar, 5. element eller dyre heste for din søde lille hest med æble og dårlig GP

Tjek deres profil
Hvis du får et realistisk bud på en nyx for en af dine gode heste, så tjek lige brugerens profil. Virker brugeren seriøs i sin profil? Har brugere anncinitet nok til at det er sandsynligt er vedkommende har pågældende ting? Vækker brugerens profil mistænksom?
Tjek også vedkommendes heste. Det er ikke sansynligt at en, med 30 dages anncinitet har en masse gode heste, EH'er, elementheste osv, som alle sammen er købt til få equus fra folk. Så er det mere sandsynligt at der er tale om snyd (eller en der er usansynligt heldig at må købe en del pas).

Spørg dig frem
Er du i tvivl om brugerens ærlighed kan du altid overveje at tage fat i nogle af de tidligere ejere af de heste, der er. Folkene der har solgt hestene vil sikkert gerne fortælle om handelen er gået ærligt til eller ej.

Brug tidligere emner
Er du i tvivl om en brugers ærlighed kan du eventuelt forsøge at søge på vedkommendes brugernavn herinde. Dukker der intet op ka' du altid forsøge at søge med lidt anden stavemåde, nogle gange staver folk jo galt.
Dukker der intet op kan du altid oprette et emne og spørge til andres erfaring med vedkommende. Der dukker ofte emner op med folks gode erfaringer også.

Byt ikke for meget af gangen
Lad være med at indgå byttehandler med folk du ikke kender, hvor vedkommende skal sende flere DSM ting til dig. De kan kun sende en gave i ugen, og selvom de måske ikke snyder kan de glemme det.
Hvis du har familie eller en veninde på howrse kan det være smart at bede brugeren sende den ene genstand til denne person.

Byt når begge er online
Det kan være smart at aftale et tidspunkt at udveksle heste for DSM og omvendt, så begge er online. Det gør det sværere for den ene part at snyde og trække sin ting tilbage efter accept af en halv handel

Lyt til din fornuft og mavefornemmelse
Siger din mavefornemmelse dig at den er gal?? Så lad være med at købe!
Ofte vil din fornuft (måske baseret på ovenstående?) og din fornemmelse af en brugers måde at skrive på osv være nok til at til eller fravælge en bruger.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  (horwrse) UNDGÅ SNYDERNE
Kommentér på:
(horwrse) UNDGÅ SNYDERNE

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce