{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
819 visninger | Oprettet:

HA: Omkring snyd {{forumTopicSubject}}

Vi HA'er råder jer til at læse denne guide igennem, da den kan være nyttig for flere af jer, både her i gruppen, men også i selve spillet.

Derudover vil jeg opfodrer jer, der ikke har læst retningslinjerne, til at tjekke dem ud:
http://www.hestegalleri.dk/grupper/howrse_dk/1025298-h_admin___nye_retningslinjer

Vi kan som hjælpe admins ikke ændre i gruppens regler, derfor gør vi det sådan her. smiley

<b>Undgå at blive snydt i handel. </b>

<i>Indgå klare aftaler </i>
Sørg for at aftalen er klar fra begges sider af, således at begge er enige om hvad der skal sendes, til hvad tid. Er aftalen at betalingen finder sted løbende (f.eks flere stykker DSM), så hav en klar aftale om hvornår betalingen af diverse finder sted, så begge er enige.

<i>Tænk: Er det for godt til at være sandt?</i>
Når en bruger tilbyder dig en nyx for din halvdårlige hest, der forøvrigt ikke har den vilde GP, men måske en flot helios, bør du overveje om det er for godt til at være sandt. Din enhjørningehingst er heller ikke nødvendigvis en nyx værd - hver realistisk. Hvis du vurderer at det er for godt til at være sandt, så lad være med at handle. Ofte forsøger snyderne at komme med uimodståelige tilbud og får offeret til at sende først. Og du mister din hest.

<i>Følg din mavefornemmelse</i>
Hvis du ikke føler dig 100% tryg ved en handel med en bruger, så lad hellere være med at handle.


<b>Undgå at blive snydt af din delebruger </b>

<i>Tænk og klare aftaler </i>
Inden du deler din bruger med nogen, så bør du have fuldkommen klare aftaler om hvad der skal gøres, men også få vedkommende til at sige ja til, at der f.eks. ikke bruges pas, DSM, unødige equus og så videre. Ofte er det indforstået at det gør man ikke, men det er ikke altid det bliver overholdt, og vi kan ikke gøre så meget uden en klar aftale,
På den måde er i begge enige om hvad der skal gøres, ikke gøres og så slipper du for ubehagelige oplevelser.


<b>Er du blevet snydt i gruppen? </b>

<i>Hvad gør du? </i>
Bliver du snydt af en i gruppen, er vi fire gruppe HA'er, der kan hjælpe.
Istedet for at oprette indlæg omkring det, så kontakt en af os (vi kan ses på medlemslisten, der er der skrevet "hjælpeadmins" istedet for "medlem" hos os), og så tager vi det op med de andre HA'er for at finde den bedste løsning.

<i> Hvad skal vi bruge for at hjælpe? </i>
Vi forventer at du tager screenshots af forskellige ting, alt efter hvad der er blevet snydt med, for at undgå falsk udhængning. Det kunne være screenshots af din pasbeholdning for at vise at du ikke har modtaget aftalte pas, det kunne være screenshots af afsendt DSM, men intet modtaget, osv.

Vi forventer også at du er villig til at give os tid til at diskuterer frem og tilbage, for bedst mulig løsning.
Som HA'er gør vi alt vi kan for at forhindre snyd, især her i gruppen. Vi vil altid forsøge at få snyderen til at betale tilbage, og er det ikke muligt, så måske finde på en anden løsning, mellem snydte og snyderen (her kunne brugeren f.eks. ikke have de skyldte equus, men så kunne en bestemt hest eller et stykke DSM måske istedet for være betaling). Begge parter skal naturligvis sige god for erstatningen.

<i>Er du blevet uretfærdigt anklaget? </i>
Det kunne også ske, at en falsk anklage er blevet rettet mod dig. I så fald er du velkommen til at kontakte os HA'er, og enten få personen der har anklaget dig til at trække anklagen tilbage, eller bevise at betalingen har fundet sted. Det vil ske på samme måde som hvis du skulle bevise du er blevet snydt.

<i>Udhængning </i>
Er du blevet snydt af en bruger SKAL du kunne dokumenterer at det er sket, ellers vil din tråd blive slettet og du vil modtage en advarsel for udhængning. Vi gør opmærksomme på det, og beder om beviser inden vi slettet tråden, men kommer de ikke, slettes tråden altså.

Venlig hilsen HA'erne - vi håber i nyder spillet og vores indsats. smiley

PS, hvis i sidder med et godt råd må i endelig skrive det! smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HA: Omkring snyd
  • #2   19. feb 2014 Ja, det er lige netop tilfældet La. smiley

    Hvis man kan bevise, at brugeren har snydt, så må man gerne fortælle andre om vedkommende, SÅFREMT man viser beviserne frem i tråden også. smiley

    Altså hvis du skulle bytte poseidons for en EH, og du har sendt poseidons men aldrig har modtaget din EH, ville det kræve bevis for aftalen (link til tråd eller billeder af mail), et bevist på at poseidons er afsendt og et på at EH ikke er modtaget (kunne f.eks. være billede af kontoret)

    På den måde sikrer vi at anklagerne ikke er falske eller fordi nogle har en øm nummi smiley

    Giver det mening? smiley


  • #4   19. feb 2014 Vi HA'er vil jo også gerne undgå snydere. smiley
    Både her i gruppen og på howrse. Synes bare der i perioder har været tendens til heksejagt på nogle brugere under argumentet "min kusines venindes avlspartners delebruger har altså oplevet at vedkommende har snydt".
    Mistænksom adfærd som andre bør være opmærksomme på er også velkomment, igen, hvis det er dokumenteret.

    havde en handel med en der blev ved at love at sende, hvilket ikke skete. Efter flere dages dialog hvor hun stadig ikke sendte først men kom med dårlige undskyldninger for hvorfor det ikke skete, valgte jeg at tage billeder af hele samtalen og ligge den ind her. Hun var så også tidligere omtalt som snyder. smiley


Kommentér på:
HA: Omkring snyd

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce