{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
826 visninger | Oprettet:

Lækker Frieser hoppe søger part! (leg) {{forumTopicSubject}}

Hej piger! :).
En af vores opstaldere, Emma Nordstrøm, har fået tilbuddet om at komme til England og ride topheste i 2 år. Det vil hun super gerne, men hun kan kun tage en hest med, og har, forståeligt nok, valgt sin tophingst. Det betyder at hun må lade sin frieser hoppe, Blomstens Safina, tilbage her i DK. Jeg ville super gerne rid ehende selv og sådan, men det har jeg ikke tiden til. Derfor har vi besluttet, at vi vil lade en person få part på hende de næste par år.

Du vil få Safina som din helt egen, dog kommer Emma hjem en uge hver 3 måned, hvor hun selvfølgelig gerne vil ride Safina lidt. Ellers vil Safina være din. Kravet er at hun SKAL blive stående her på Aeblegaarden. Du skal bare betale mig 2000 kr om måneden for foder og opstaldning, og div. regninger fra smed, dyrlæge mm., deler du med Emma.

Info om Safina kan læses under billedet her:
http://www.hestegalleri.dk/album/storbilledevisning/418837-aeblegaardens_heste?n=11

Der står at hun bruges til dressur, dog kan hun sagtens springe og elsker en tur i skoven eller på stranden. Endnu et krav er at du skal ride uden bid, med undtagelse af stævner og forberedelse der til. Du skal også jordtræne hende og gå ture er et hit. Hun kan også køres for vogn.
Safina kan gå op til LB-LA i dressur, og du må gerne deltage i stævner.

Lidt info om Aeblegaarden:
Aeblegaarden ligger i smukke og naturlige omgivelser. Vi har lige nu 5 ridehuse, 6 roundpens, 6 udendørsbaner og 3 springbaner. Vi har 8 stalde, og omkring 60-70 heste. Derudover råder vi over mere end 20 enorme folde der strækker sig over et stort område, i 10 af dem er der etableret løsdrift, i resten er der læskure. Vi har en kæmpe skov med terrænbane og gode turruter, samt en 'hestestrand' lige bagved skoven. Ganske enkelt; luksus!
Da vi er en verdensberømt military stald, med alt hvad det indebærer af avl og træning, er gården et travlt sted. Dog vægtes hestevelfærd selvfølgelig højest! Højt vægtes også fællesskabet og at alle kan tale sammen og hjælpe hinanden.

Lyder det som noget for dig, at have en hest som din egen i 2 år, uden at betale synderlig meget? Med gode muligheder for både tur og dressurstævner, så er Safina helt sikkert noget for dig :).


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lækker Frieser hoppe søger part! (leg)
Kommentér på:
Lækker Frieser hoppe søger part! (leg)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce