{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.130 visninger | Oprettet:

Myler Eggbutt vs. Myler Baucher? {{forumTopicSubject}}

Ja, jeg står i den situation at jeg rigtig gerne vil have en nyt bid til min hest. Der er så mange muligheder og meninger omkring, hvad der er bedst og hvordan de virker.
Jeg ville bare rigtig gerne høre, hvad i syntes om disse to slags bid og hvilket i mener der er bedst. Det behøver ikke nødvendigvis at være fra mærket Myler. smiley

http://www.contact-saddle.com/shop/myler-bid-mb04-892p.html

http://www.contact-saddle.com/shop/myler-bid-mb04-1580p.html


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Myler Eggbutt vs. Myler Baucher?
  • #1   18. jun 2014 For det første vil jeg lige sige at de to du har fundet er ikke godkendt til stævner, det er level 2 bid smiley Du skal i level 1 eller 4 for at det er godkendt smiley Jeg er rigtig glad for mit mylerbid. Det har ændret min hest fuldstændig fortil. Jeg har eggbutt(det første).
    Baucher biddet er lavet for at holde ro i munden fordi at det er ophængt. Men i og med mylerbidenes funktion (midten der er stabil og de uafhængige sider) gør det biddet i sig selv enormt roligt i forhold til et alm. 2 eller 3 delt bid. Du skal ned i level 1, grøn som er der hvor du starter hvor der faktisk ingen tungefrihed er. Derefter går man op i levels hvor der gradvist kommer mere tungefrihed, men det gør man først når hesten er rutineret altså svarer for signalerne, for jo mere tungefrihed du giver hesten, jo mere frihed giver du hesten.


  • #2   18. jun 2014 Okay tusind tak for svaret! smiley

Kommentér på:
Myler Eggbutt vs. Myler Baucher?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce