{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
629 visninger | Oprettet:

ugens artikler.. {{forumTopicSubject}}

Ja i må meget undskylde at jeg ikke har fået leveret ugens artikkel rettidigt... men mit internet har været nede de sidste par dage.. det er endelig oppe igen...

så for at gøre det godt igen, har jeg denne gang 2 artikler til jer..

den første:

5-årig pige dræbt

En kun femårig pige, Brielle Boisvert, blev trampet ihjel til det årlige Tucson Rodeo Parade i Arizona i USA.

Den femårige pige deltog i paraden på hest sammen med 3 ældre piger, da en gruppe løbske heste for vogn pludselig kom imod hende, hvorefter hesten stejlede, og pigen blev kastet af af. Hun blev trampet ihjel af de løbske heste. Pigen blev bragt til hospitalet, men døde senere hen af kvæstelser.

"Publikum gispede og skreg", siger Diane Herbert, som var en af de chokerede tilskuere til ulykken.

Forældrene til den lille pige har siden forklaret, at de ikke vidste at aldergrænsen for deltagelse i rodeo er 8 år. Ifølge venner, skulle den lille pige have været en habil rytter, som deltog i mange juniorrodeo-stævner.

Politiet undersøger nu om der er grundlag for at sigte arrangørerne for lovbrud, på baggrund af pigens alder og hendes deltagelse i arrangementet.

den 2...

hesten alle vil eje:

Shutterfly, som rides af verdens højst rankede springrytter, Meredith Michaels-Beerbaum, skydes til at være verdens bedste hest. Ekvipagen blev nummer 2 ved World Cup-springningen i Göteborg i weekenden. Der er bud efter vallakken, der dog ikke er til salg, nok på grund af hans tyngdeløshed og opmærksomhed, som vækker stor beundring, ifølge Meredith Michaels-Beerbaum selv.

Meredith Michaels-Beerbaum ejer ikke Shutterfly, men ejeren har gjort det klart, at hun kan fortsætte med at ride ham.

Ifølge landsholdsspringrytteren Royne Zetterman, er Shutterfly verdens bedst hest lige nu.

"Det er verdens bedste hest. Den kan egentlig ikke prissættes, men mindst 8-10 millioner euro burde være den rette pris. Nu ved alle jo, at han ikke er til salg", siger Royne Zetterman, og sammenligner Shutterfly med den sagnomspundne Milton. Han mener dog, at Shutterfly faktisk har mere kapacitet end Milton havde, og at Shutterfly ville vinde i en eventuel tidspringning mod ham.

Selv siger Meredith Michaels-Beerbaum, at Shutterfly har et specielt sind, og gennem de syv år hun har haft ham, har hun efterhånden lært hans lydfølsomme temperament godt at kende. Så han er bestemt ikke en hest for hvem som helst.

"Han er fantastisk at ride, så utrolig følsom. Man må have meget tålmodighed, og aldrig blive vred på ham", siger hun.

Endvidere siger hun, at det ikke er til at vide hvilke heste, der bliver gode på de "høje spring", og at det ikke altid er de heste, som virker lovende indledningsvist.


igen undskyld at jeg ikke har leveret i tide, håber i kan tilgive, men der var ikke meget hjælp at hente fra telia der sagde at vi skulle sende en mail om problemet..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ugens artikler..
Kommentér på:
ugens artikler..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce