{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
360 visninger | Oprettet:

Impossible heart (toppen af welsh) søger medlem {{forumTopicSubject}}

I??s????le Hea?? (impossible heart - https://www.howrse.dk/elevage/fiche/affixe?id=1062713) er toppen af welsh og er det dig vi leder efter?

Vi har indset, at i vores tempo bruger vi langt flere ap end vi indsamler, så vi leder nu efter en donor. Du vil ikke skulle gøre andet på holdet end at lade os bruge af dine ap. Hvadenten det bare drejer sig om én enkelt gang eller om det er noget du løbende vil lade os gøre. Du vil stå som en del af holdet og vi kan altid snakke om detaljerne for hvad du får ud af det, men som udgangspunkt vil du, på lige fod med Topline og jeg, modtage morfeus arme hver måned samt en elite når der trækkes. Da vi vil være 3 personer vil det gå på skift om hvem der får hold 1 og hvem der får hold 2 (således, du vil have en hold 1 igennem to trækninger og så modtage en hold 2 ved tredje trækning).

Selvom du ikke skal være en aktiv del af holdet, vil du stadig blive en del af et fantastisk samarbejde. Vi hjælper hinanden på holdet, hvadenten det er med at passe heste, blubbe heste (til andre hold man er på), fylde konkurrencer eller lignende. At hjælpe hinanden er noget vi er rigtig gode til og det håber vi, du gerne vil være en del af :^)

Som udgangspunkt vil du ikke beholde nogle avlsdygtige heste, men hvis du ønsker at bruge dem til ranglisten kan vi måske godt finde ud af noget. Dog vil samme regler være gældende for alle: forlader man holdet skal alle heste der har højere genetisk potentiale, end vores listede salg, og som ikke er kastrerede, afleveres til Topline. Der vil ikke blive solgt heste med højere genetisk potentiale end vores listede salg og ligeledes vil der ikke blive givet bedækninger ud til racerene welsh.

Vores eneste krav til dig er:
— du er VIP med minimum auto fodr.
— du har været en aktiv del af et avlsnavn med minimum 250 heste. Dette er for at sikre os, du er lidt erfaren indenfor hold og derfor godt ved hvad, der er rigtigt og forkert.
— du som minimum har 800 ap til rådighed nu eller kan tilbyde minimum 240 ap i ugen.
— du er over 16 år gammel og med mere end 365 dages anciennitet.
— du er ikke, og har ikke indenfor de seneste 3 måneder, været medlem af et andet welsh hold.

Er der et krav eller to du ikke helt kan opfylde, så send os en besked alligevel. Det kan være du er så fantastisk, vi kan se igennem fingrene på en ting eller to <:o)

Så hvis du har nogle ap vi må bruge, både hvis du bare har en sjat vi kan bruge nu eller hvis du løbende har nogle, så tøv ikke med at skrive til enten Topline eller Invictus. smiley

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Impossible heart (toppen af welsh) søger medlem

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce