{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
388 visninger | Oprettet:

NY ridedisiplin {{forumTopicSubject}}

Le Trec:

Består af 3 dele, første opgave er orienteringsridt med kort og kompas. Her gælder det ikke om at komme først, men at finde en idealtid. Anden opgavedel består af en gangartstest, hvor hestens grundridning og lydighed vises. Her opnår man flest point, hvis man kan vise en langsom kontrolleret galop og en energisk fremadsøgende skridt. Den 3. del af opgaven er et terrænridt med små overkommelige, naturlige forhindringer, men det kan for eksempel også være et led, der skal åbnes fra hesteryggen, eller hesten skal styres igennem vand. Trec afholdes oftest som 2 dages-konkurrence.
VM i Trec foregår i Lamotte Beuvron i Frankrig den 19. 20. og 21 of September 2008
Hippotours arrangerer blandt andet riderejser til Frankrig på Trec-uddanede heste.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  NY ridedisiplin
  • #1   20. okt 2007 Det lyder faktisk pænt sjovt smiley

  • #2   20. okt 2007 Kopireret fra HN:

    Le trec ny ridedisciplin på vej

    Le Trec er ikke en ny ridedisciplin i Europæisk sammenhæng, men herhjemme er det alligevel de færreste, der endnu kender sporten. En tidligere fransk verdensmester i disciplinen opfordrer os til, at holde et skarpt øje på sporten, da den helt sikkert vil vinde indpas de kommende år.



    Le Trec er en forkortelse af Technique de Randonnee Equestre de Competition, og er, som det fremgår, rodfæstet i fransk ridesport. Disciplinen er en slags test af rytter og hestens samarbejde i terrænet, med stor vægt på rytterens evne til at finde vej og hestens lydighed og erfaring med naturlige forhindringer.



    Umiddelbart ligner Le Trec distanceridning, blandt andet på grund af konditionstesten, men der er også hentet lidt fra dels western-trail og jagt, idet der både skal springes naturlige forhindringer samt udføres forskellige opgaver med lydighed, smidighed og tillid.



    Men det der adskiller denne disciplin fra mange andre er, at der ikke specifikt er nogle hesteracer, der er er bedre til at udføre opgaven end andre. Desuden vægtes stævnetøj ej heller højt, man deltager i det tøj man ønsker.



    "Her kan voksne deltage på ponyer og en varmblodshest har ingen fordele i forhold til en koldblod eller en ponyrace", udtaler Ane H Jensen, som har skrevet om ridedisciplinen i Kongelundens Rideklub.


  • #3   20. okt 2007 lyder fedt.. har godt set det på HN..

Kommentér på:
NY ridedisiplin

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce