{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
884 visninger | Oprettet:

Tokio Hotel skyld i selvmord! {{forumTopicSubject}}



Tokio Hotel skyld i selvmord!

Ifølge den rumænske presse, skulle Tokio Hotel være skyld i, at en pige på 12 år i Rumænien begik selvmord. Den rumænske presse beskylder Tokio Hotel for selvmordet pga. sangen ''Don't Jump''. De tager også fat i at de er skyld i 2 andre pigers død (også selvmord). De bruger mange kritiske ord mod Tokio Hotel og deres lyttere. Siger de er emoer og skærer i sig selv. Også pigen der begik selvmord, bliver karakteriseret som emo.
Kilde til ovenstående: Video

Det står i mange af Rumæniens medier, som overskrifter i aviser, blade osv.
Jeg vil ikke tage fat i alle artiklerne, men her er en oversat:

''Du er fortabt i din smerte / din drøm om enden / for at starte forfra igen.'' Det er sådan teksten lyder fra Tokio Hotel. Andra, pigen der begik selvmord i en alder af 12 år, ved at hoppe fra 10. etage fra den bygning hun boede i. Hendes instinkt ser ud til at være kopieret fra hendes yndlingsband, Tokio Hotel, og drengen der hoppede ned fra bygningen i ''Don't Jump''.

En dreng der står på toppen af taget, så tæt på kanten, som tænker over om han skal hoppe eller ej. I nogle minutter går nogle billeder af hans smerte gennem hans hovede, og slutter med, at han hopper. Han hopper med ryggen først, mens han hænder er helt ude. Det er beskrivelsen på pigens yndlingsvideo. Og en dag sprang hun ud fra taget, præcis som i beskrivelsen af sangeren.

Pigen var en emo-pige. Og enhver fyr eller pige der er emo, og alle andre, skændes over hvordan pigen kunne dø.

De fleste af dem vedtager, at hendes yndlingsvideo inspirerede hende, musikken som hun elskede og beundrede, musikken der skabte hendes sidste depression.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tokio Hotel skyld i selvmord!
Kommentér på:
Tokio Hotel skyld i selvmord!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce