{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
863 visninger | Oprettet:

gyser xD HJÆLP! {{forumTopicSubject}}

hjælp mig med og gøre forsættelsen til en mere gyser agtig en xD Bare kom med ideer til hvad der kunne ske xD Pliiiiizzzzzz<3

Der var engang et land med en kæmpe eng, store floder, vidunderlige søer, fantastiske skove og en lille landsby med orden i sagerne. Den lille landsbys navn var Walling-Hoot. Der var ikke særlig mange mennesker der, men alligevel nok til en lille landsby.
I landsbyen boede der en pige på 16 år, hendes navn var Kattie. Kattie havde langt gyldenbrunt hår med en let bøgle gang i. Katties øjne var brune som den lækreste chokolade, og havde en smuk gul kjole på med de flotteste syede blomster på. Kattie elskede naturen, hun var altid ude i den friske luft og legede tit med sine små søskende.
Sommeren var ved at svæve væk igen, som den havde gjordt de sidste mange år, slut i august. Og de flotte efterårs farver var kommet til den lille landsby. Rød-gule, orange og brune farver havde lagt sig hen over landskabet. Kattie og hendes søskende legede og pjattede med alle bladene, som faldt en efter en ned fra de store træer.
En dag løb Kattie hen ved skoven. Hun stoppede op og så sig omkring, hvad mon der var inde i skoven ?
Hun vidste det var forbudt at gå ind i skoven, da alle de kloge voksne havde sagt at der var store farlige dyr og moser som ingen bund havde. Kattie kiggede en sidste gang, mens 1000 tanker fløj igemmen hovedet på hende, skulle hun tage ind i skoven ?
Eller vende om og skynde sig tilbage ?
Hendes mod vandt, og hun satte i faste skridt mod skoven, men med nysgerighed i sindet. Tiden gik og hun havde ikke oplevet noget farligt indtil vidre. Nærmere sagt begyndte det og blive kedeligt. Kattie kiggede sig omkring

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
gyser xD HJÆLP!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce